[UK] The X Factor

Zaczęty przez Showmag, Pt, 08 Wrz 2006, 19:09:45

Guuki

Nie mogę doczekać się tegorocznej edycji. Brytyjski "X Factor" jest o wiele lepiej realizowany niż nasz polski, dlatego z przyjemnością się go ogląda.
Oglądałem dwie ostatnie edycje i w obu przypadkach jestem zadowolony ze zwycięzców. James Arthur i Sam Bailey mają ogromny talent i coraz więcej wielbicieli. Oby tak dalej.
Ciekawe jaka zmiana szykuje się w tym roku, oprócz zmiany w składzie jurorskim. Rok temu były to room auditions i nowy bootcamp. Liczę, że tym razem też czymś zaskoczą.

Guuki

Dziś wystartował kolejny, 11. sezon brytyjskiego "The X Factor". Zmiany w jury, zmiany wśród prowadzących - to mnie nakręca najbardziej. Ciekawe czy edycja okaże się lepsza od dwóch poprzednich, które oglądałem. Powrót Simona na pewno okaże się strzałem w dziesiątkę.

Wczoraj opublikowano parę zapowiedzi występów z pierwszego odcinka oraz wideo przedstawiające nową prowadzącą "The Xtra Factor" - Sarah-Jane Crawford prezentuje się równie świetnie jak jej poprzedniczka, Caroline Flack, której nadal nie mogę odżałować, heh.

No nic, pierwszy odcinek obejrzę jutro, dziś na żywo nie miałem czasu. Zapowiada się kolejne pół roku niesamowitych muzycznych emocji. :)

Guuki

Rozpoczęła się 11. brytyjska edycja programu.

W drugim odcinku pojawił się nawet ktoś z naszego kraju. :)

Jeśli chodzi o pozostałych uczestników, nikt szczególnie póki co mnie nie zachwycił.
Jurorzy spisują się świetnie, nawet Sarah-Jane Crawford jako prowadząca spin-off "The Xtra Factor" daje radę.
Wszystko jest, jak zwykle, realizowane z rozmachem przez co świetnie się program ogląda.

Showmag

Pudelek

Taka ciekawostka; Cheryl ma dziecko z Liam Payne'm z One Direction, którego poznała będąc jurorką w tym programie. On był 15letnim uczestnikiem wtedy.