X Factor 4

Zaczęty przez Toni, Nd, 26 Maj 2013, 21:40:42

ciriefan

Po domach jurorskich.

Cóż, oficjalnie można powiedzieć, że to najgorszy sezon X Factora, a sądziłem, że po składzie odcinków live w poprzednim sezonie gorzej nie będzie. Zarówno odcinki castingowe zbyt ciekawe nie były, bootcamp dupy nie urwał. Udział Ewy to faktycznie największy plus. Natomiast i Kuba i Czesław są do wymiany i to natychmiastowo. Decyzje Czesława na bootcampie to już w ogóle szkoda komentować, bo tam odesłał do domu najlepszych ze swojej grupy. W domu jurorskim też w swojej trójce ma 2 osoby, które ja bym odrzucił. To, że Kuba nie wziął tego elektro zespołu z krótko ostrzyżoną wokalistką, bo "to nie jest na sobotę na 20"... Brak komentarza. Z wszystkich zespołów właśnie ten był dla mnie najbardziej przyjemny i najbardziej popowy. Nie zdziwię się, jak na początek odpadną ze 2 zespoły. Jedynie Tatiana i Ewa trzymają poziom. Ewa wybrała dokładnie tak samo, jak ja bym to zrobił. Tatiana niestety wzięła tego chłopaka, a jego występ w domu jurorskim jak dla mnie był tragiczny. Odrzuciła natomiast tą starszą blond uczestniczkę, za którą najbardziej trzymałem kciuki. Generalnie skład odcinków live nie jest rewelacyjny. Sądzę, że wygra któraś z dziewczyn od Ewy (moją faworytką jest ta blondynka, co śpiewała ostatnia).

Showmag

"X Factor 4" - odcinek 8: jurorzy wyłonili uczestników, którzy wystąpią w programach na żywo
https://showmag.info/2014/04/20/x-factor-4-odcinek-8-jurorzy-wylonili-uczestnikow-ktorzy-wystapia-w-programach-na-zywo/

Showmag

Showmag

Toni

Czy wynik finału był dla kogoś zaskoczeniem? Artem.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!