Wipeout - Wymiatacze

Zaczęty przez joker, Cz, 14 Paź 2010, 16:00:03

Kardines

A mi program sam w sobie się w miarę podobał, ale w połowie wyłączyłem bo nie mogłem znieść głupich komentarzy radiowców :]

Phil

Dla mnie program średni. Zwłaszcza niektóre komentarze są nie na miejscu ;) Szkoda też, że ograniczono rolę prowadzącej do minimum. Czasem zapominam, że ktoś taki jak prowadząca "Wipeout" istnieje.

DK

Program w sam raz na nadawaną porę, tylko mogliby bardziej urozmaicać konkurencję a nie wałkować w większości to samo co w poprzednich odcinkach.

Showmag

podmark

Cytat: Leon Zawodowiec w Pn, 18 Kwi 2011, 01:06:43
Polska wygrała program "Wipeout - Wymiatacze"
TVN podał, że wygrała Polska,a na Ukrainie, że zwycięzcą jest drużyna ukraińska. Program emitowany na Białorusi, jak łatwo się domyślić, miał końcówkę z wygraną Białorusinów.
Po machlojach przy finałowym odcinku widać, że moje decyzja, by zaprzestać oglądanie tego shitu po pierwszym odcinku była jak najbardziej właściwa. 

Damyan

Wiedziałem, po prostu wiedziałem że tak będzie!
Wczoraj pod koniec odcinka nie wiem dlaczego ale przyszło mi to do głowy i jest, sprawdziło się!  :szok:

Showmag

Phil

"Nieźle" to wykombinowali. Ciekawi mnie kto tak naprawdę wygrał :)

Rosa

Pewnie sie nawet nie zastanawiali. W formacie zapisali że kazdy ma byc szczęśliwy to wszyscy byli a show nie musiał miec nic wspólnego z "reality"

Showmag

Don

Formuła programu - jak na tę porę - dla mnie OK, poza chyba jednak radiowcami ... szczególnie Jankowskiego żarty mało śmieszne były.
Chodzą słuchy, że tvn rozważa możliwość kontynuacji, z tym, że - być może - w konwencji rywalizacji międzyregionalnej ! To musi chyba jednak sporo kosztować, z setkę ludzi trzeba by na wiele tygodni (?) do Argentyny wywieźć !
Wie ktoś coś ?

Showmag