Kuchenne rewolucje

Zaczęty przez joker, So, 30 Mar 2010, 13:41:15

chatiflatt

"Ale przepraszam bardzo", oglądałeś ten odcinek? Jeśli tak to wiesz, co zostało pokazane. Podpisali kontrakt na nagrywanie, montaż i pokazanie swojej osoby w tv. ALe nie na manipulowanie. Gessler powiedziała, że rozmowa będzie osobista, że chce z nimi tylko tak pogadać i ich pogodzić. Zgodzili się. A potem producent puścił to w odcinku. Niestety, w sądzie nie mają szans. Oszustwa Gessler (którego nie udowodnią) wpisują się w kontrakt.

Przeczytajcie komentarz Magdaleny, jaki wystosowała na fejsie. Nie zaprzecza słowom właściciela i jego partnerki.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Showmag

Cytat- Gdy zgłosiłem swoją restaurację do KUCHENNYCH REWOLUCJI, dowiedziałem się, że muszę wpłacić na konto TVN aż 100 tys. złotych - zdradził anonimowy restaurator w rozmowie z gazetą.

A to dobre. Moze jeszcze restaurator musi zaplacic TVN za emisję?
Kogoś poniosla fantazja.

Nie polecam. Tekst mało wiarygodny.

chatiflatt

Leon, a skąd ten cytat? W Pomponiku nie ma (nie ma JUŻ?) tych słów.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Ediss

Dokładnie, nie ma już :p. Jeszcze rano, gdy czytałem ten artykuł były te słowa.

Phil

Ciekawe skąd ten anonimowy właściciel podupadającej restauracji miał 100 tys. złotych jak restauracja przynosiła same straty...
Zastanawia mnie czy właścicielka restauracji w Lęborku (głośna sprawa z komornikiem) też zapłaciła 100 tys :D

Showmag

chatiflatt

Barbara Weston

Showmag

Właścicielka Kapitana Kuka oskarża Magdę Gessler: "Rewolucji nam nie zrobiła, ale wyciągnęła rodzinne brudy"
https://showmag.info/2012/05/03/wlascicielka-kapitana-kuka-oskarza-magde-gessler-rewolucji-nam-nie-zrobila-ale-wyciagnela-rodzinne-brudy/

Showmag

Showmag

Kontrowersje wokół programu Magdy Gessler: nagrano trzy różne zakończenia rewolucji Śniadaniarni w Karpaczu
https://showmag.info/2012/05/10/kontrowersje-wokol-programu-magdy-gessler-nagrano-trzy-rozne-zakonczenia-rewolucji-sniadaniarni-w-karpaczu/

Toni

Konkurencji w tym samym czasie nie ma stąd program oglądany.
Każdy odcinek to inna bajka stąd program oglądam. :)
Jeszcze lepsza byłaby Szkoła Magdy Gessler z uczestnikami. Dziwię się, że przy dobrej oglądalności Kuchennych rewolucji nie wpowadzają tamtego programu.
Mogliby emitować na zmianę (np wiosna - rewolucje, jesień - szkoła).
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag