The Voice of Poland

Zaczęty przez Showmag, Śr, 06 Kwi 2011, 08:53:58

Showmag

Damian

Bardzo mi się podobał dzisiejszy odcinek. Piosenki były fajne i wyniki dla mnie lepsze nie mogły być. Monika górą! Najlepszy był moment jak Mielcarz się pomyliła i zamiast www.tvp powiedziała www.tvn.  :ubaw:

Showmag

Damian

Kolejny odcinek za nami. Zachowanie Mateusza Krautwursta to było przegięcie. Zachowuje się jak jakiś Król, kompletnie nie rozumiem decyzji widzów, że zajął pierwsze miejsce. Tym zachowaniem nigdy nie odniesie sukcesu.
Na widowni widziałem Frytkę i Wojtka Witczaka z Big Brother 2.

brotherfan

Nie widziałem nic złego w jego zachowaniu. To, że publicznie odważył się wyrazić sprzeciw jakiemuś jurorowi, a nie tak jak większość tylko "dziękuję", albo milczenie. Anię Dąbrowską bardzo lubię i szanuję, ale to Mateusz zdobył u publiczności plusa (także u mnie).

Damian

Nie wiem jak można takim zachowaniem zdobyć plusa. I ogólnie nie chodzi mi tutaj tylko o to docinanie do Ani Dąbrowskiej. On cały czas próbuje osiągnąć sukces, był prawie w każdym programie i jeszcze zachowanie jego koleżanki (nie wiem kto to dokładnie dla niego) po wypowiedzi Nergala, jak powiedział coś o Kościele i zamkniętych drzwiach, to kamera akurat pokazała ją jak mówiła z nerwami: "to sobie otwórz to zobaczysz". Cały czas za wszelką cenę chce być gwiazdą, ogólnie odrzuca od siebie ludzi. Takie moje zdanie. A to że doczepił się do trenerki to wcale nie jest miłe, tylko aroganckie i pokazuje jaki On jest. Gdyby właśnie powiedział tylko "dziękuję" to pokazałby że ma pokorę i potrafi wysłuchać czyjegoś zdania, nawet gdyby się z tym nie zgadzał.

chatiflatt

"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Kolejny fajny odcinek. Monika musi wygrać!  :yeah: