[UK] The X Factor

Zaczęty przez Showmag, Pt, 08 Wrz 2006, 19:09:45

Nayma

Dziś o 21.00 czasu polskiego rozpoczyna się 10 edycja.
https://filmon.com/tv/itv1
Ogląda ktoś? :)

bobaas

Ja oglądałem dzisiaj na żywo też ;) Zresztą jak wszystkie anglojęzyczne X Factory. Obecnie jeszcze wersje AU ogladam, a wcześniej patrzyłem na NZ.

Nayma

I jak tam odcinek? :) Dla mnie Sam bezkonkurencyjna, ale polubiłam też "Justin Bieber Tribute", Hannah oraz dziewczyny z duetu, które przeszły jako solistki.
Na wersję AU też zerkam, chociaż to już tylko pojedyncze występy na yt. Najbardziej kibicuję Dami Im.

bobaas

Fajny, podobał mi się. Ogólnie to ja tą wersję UK lubię najbardziej ze wszystkich. Jury jest najfajniejsze (oprócz Gary'ego, którego nie znoszę) i na dodatek jest wszystkiego po trochu podczas relacji z castingów. Lubię jak jest się czasem z kogo pośmiać, potem posłuchać kogoś fajnego, przeciętnego i średniego ;) Dla każdego coś fajnego. Poza tym tak kulturowo nam najbliższa ta wersja i może też dlatego mi najbardziej odpowiada.

A co do AU to tam raczej pokazują tylko tych dobrych czy średnich na castingach, a takich freaków jest malutko.
Teraz już są koncerty na żywo i mam 3-4 wykonawców, którym kibicuję. Ale zdecydowanie najbardziej Dami :333 Uwielbiam ;) Wgl mam słabość do Azjatek jakąś :D
Oprócz Dami to Joelle, 3rd D3gree i na tym w sumie koniec. No jeszcze Jiordan trochę.

Nayma

Mnie także się podobało, już czekam na 21. Brytyjski X Factor to jest to. Chociaż muszę przyznać, że w tym roku bardziej czekam na sezon amerykański. Tam także jest świetny panel, moim zdaniem nawet lepszy.
W Australii kibicuję Dami i tylko jej. Dziś znów otrzymała owacje na stojąca, rewelacja, jestem dumna. :D Joelle wysuwa się chyba trochę przed nią na prowadzenie, ale myślę, że to jest taki przypadek jak Cher Lloyd czy Janet Devlin, początkowy zachwyt a potem ukończy na 3-5 pozycji. Uwielbiam też Dannii jako jurorkę.
Podobno po tym sezonie w UK mają odejść Louis, Sharon i Gary. Jestem ciekawa kto wskoczy na ich miejsce.

Pudelek

Nie oglądam tego programu ale muszę przyznać, że program wypromował kilku niezłych artystów. Ostatnio wpadła w ucho piosenka zespołu LITTLE MIX "Move".

Showmag

Koniec amerykańskiego "The X Factor". Program zdjęty z anteny. Simon Cowell wraca do brytyjskiej wersji programu
https://showmag.info/2014/02/08/koniec-amerykanskiego-the-x-factor-program-zdjety-z-anteny-simon-cowell-wraca-do-brytyjskiej-wersji-programu/

Showmag