Bitwa na głosy 3

Zaczęty przez Toni, Pt, 06 Lip 2012, 13:15:48

bobaas

Dymała to się lansował już w Fabryce Gwiazd ;)

chatiflatt

Wiem, dlatego napisałem, że trudno jest zrobić w Polsce karierę w szołbizie przez reality. Urlik też podobno nagrała własny materiał, ale jakoś wytwórnie o niej zapomniały po wygranej w mało popularnym programie. Chciała o sobie przypomnieć. Czy przypomniała? - nie sądzę.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Toni

2,243 miliona widzów. Tyle ludzi obejrzało ostatni odcinek Bitwy na głosy. [Media2]
Jeszcze trzy odcinki i finał programu.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Może dojdzie do tego, że oglądalność spadnie poniżej miliona.
Tym razem oglądalność wyniosła 2,186 miliona widzów w kategorii 4+.
Spadek o 57 tysięcy.
[Media2]
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

Damian

Andrzej Piaseczny wygrał trzecią edycję "Bitwy na głosy"! Mam nadzieję że to ostatnia edycja.

Nayma

Nie tylko Ty :) Mam nadzieję, że wiosną powróci The Voice of Poland. Byłaby prawdziwa walka pomiędzy nim i X Factorem, być może sobotnia, chociaż myślę, że Dwójka po potrójnej już porażce z TVN-em znajdzie dla swoich talent shows inny dzień emisji. 1 edycja GTnL gromadziła blisko, jeżeli nie w pełni, 5 milionową widownię w piątkowe wieczory, bez mocniejszej konkurencji. Osobiście bardzo przepadam zarówno za formatem The Voice jak i The X Factor. Nie rozumiem ciągłych porównań tychże programów u niektórych na tym forum, w mojej opinii obydwa są świetne i ich pierwowzór Pop Idol wypada bardzo blado. Także pierwszy jego pomotek pod nazwą Star Academy nie jest moim zdaniem za bardzo ciekawy, szkoda że razem z The X Factor nie jest jednością (pierwszy odcinek live na wzór edycji USA, każdy juror eliminuje po jednym wykonawcy ze swojej drużyny - byłoby to ostatecznym wyznacznikiem tego, kto zamieszka w akademii), pomijam tutaj The Voice, ponieważ z założenia w tym programie chodzi jedynie o głos i codzienny wątek reality show zdecydowanie z tym by się kłócił.

Showmag

Showmag