Bitwa na głosy 3

Zaczęty przez Toni, Pt, 06 Lip 2012, 13:15:48

Damian

Może z ciekawości zobaczę pierwszy odcinek, chociaż oczywiście wolałbym "The Voice". Ciekaw też jestem jak poradzi sobie nowy (no prawie nowy) skład jury.

Toni

Być może także obejrzę jutrzejszy pierwszy odcinek. W Mam talent będzie podobnie nudno. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ja mam tylko nadzieję że nowy skład jury będzie miał coś więcej do powiedzenia niż wszystko chwalący Zamachowski i Bohosiewicz, było wręcz słodko do zemdlenia. Dobrze że jakoś równoważyła to Węgorzewska.

Toni

Zielińska z pewnością także będzie należała do klubu Boho & Zama.
Jagielski też nie był jakiś surowy więc chyba będzie podobnie. :)

Damian

Sobotni start "Bitwy na Głosy" przyciągnął 2,1 mln Widzów, coraz słabiej.

Showmag

Toni

Mimo naprawdę chyba najciekawszych gwiazd w tym programie trzecią edycję Bitwy na głosy po trzech odcinkach emisji ogląda 400 tysięcy widzów mniej niż poprzednie edycje.
Trzeci odcinek obejrzało 2,330 miliona widzów w grupie 4+ (jak narazie to najwięcej spośród trzech dotąd wyemitowanych odcinków).
Średnio ogląda ją 2,16 miliona widzów.
[Wirtualne media]
Czyżby ostatnia edycja? Zielińska blond? No comment.

chatiflatt

Dymała i Urlik mają pecha. Dymała dzisiaj po raz pierwszy był głównym wokalistą w wykonie i właśnie dzisiaj zespół z Olsztyna odpadł. Trudno jest zrobić w Polsce karierę w szołbizie poprzez udział w reality.

Dymała brał udział również w castingach do "The Voice of Poland", ale się nie dostał. A jak w końcu dostał się do TVP-owskiego reality to stał z tyłu i chował się za ludźmi. Nie rozumiem takiego sposobu promocji.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston