The Voice of Poland

Zaczęty przez Showmag, Śr, 06 Kwi 2011, 08:53:58

Toni

Niewiarygodne ale prawdziwe. Dla mnie o wiele bardziej nudniejsza Bitwa na głosy niż The Voice.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

brotherfan

Telewizyjna jesień zaczęła się bardzo słabo. Pierwszy weekend dla telewizyjnych show był kiepski, a ten...jeszcze gorszy. Zyskał tylko The Voice, ale też tylko 100 tysięcy.

Toni

Zagęściło się bardziej niż w ramówce wiosennej. Dołączył The Voice stąd moim zdaniem oglądalność powiedziałbym "wylała" się na wszystkie programy stąd daje to efekt, że jest gorzej.

Showmag

"Taniec z Gwiazdami 13", "Mam Talent! 4" i "Tylko Muzyka 2" straciły widzów. "The Voice" lekko w górę
https://showmag.info/2011/09/13/taniec-z-gwiazdami-13-mam-talent-4-i-tylko-muzyka-2-stracily-widzow-the-voice-lekko-w-gore/

Toni

"The Voice of Poland" będzie pierwszym z programów, które zostanie zrealizowane w nowym centrum produkcji filmowo-telewizyjnej ATM Studio, które zlokalizowane jest w warszawskiej dzielnicy Wawer.
Właśnie rozpoczęto montaż świateł i scenografii. Potem w studiu odbędą się nagrania etapu ,,Bitwa",
a 29. października pierwsza emisja odcinka na żywo.
Ponadto Rochstar (producent The Voice of Poland) przenosi tam także swoją dotychczasową siedzibę.

Damian

Showmag

Damian

Dzisiaj jednym z uczestników był Piotr Lato znany najbardziej z pierwszej edycji BB u nas. Ania Dąbrowska nawet wspomniała, że brał udział w BB1 i brzdąkał tam sobie na gitarce. :) Niestety nie dostał się dalej...

Showmag

Toni

Piotr Lato u nas w The Voice, w Niemczech w Mam talent...:) Co go tak wzięło nagle na szwędanie się po takich programach. :)