You Can Dance - Po prostu tańcz! 5

Zaczęty przez Showmag, Cz, 28 Maj 2009, 09:57:22

Damian

Zdjęcia nowego studia You Can Dance:

Nie wydaje Wam się małe? bo mnie tak. A poza tym w tym studio realizowali Mam Talent , no to dlaczego teraz jest tu YCD? a gdzie będzie nowa edycja Mam Talent? Chyba że to jest wielka hala i np. obok gdzieś jest realizowany Mam Talent ?

podmark

Cytat: Damian14ch w Pn, 22 Mar 2010, 17:07:14
Zdjęcia nowego studia You Can Dance:
No może nie studia YCD, a hali, w której będzie realizowane. Póki co, dekoracji w nim nie ma. BTW - zdjęcia, które dał Plotek, przez wiele lat były na stronie Farat Film ;)
Cytat: Damian14ch w Pn, 22 Mar 2010, 17:07:14
Nie wydaje Wam się małe?
FaratFilm ma jedne z większych hal zdjęciowych w Polsce. 1200 i 900 m kw. to naprawdę dużo. Zdjęcia może delikatnie przekłamują ;). Skoro w jednym studiu mieściła się cała scenografia "Niani", czy "Samego życia" to chyba nie jest aż tak źle. Poza tym, większe studio ma chyba tylko ATM - 2400 m ;).
Do "Mam Talent" daleko, bo przecież dopiero jesienią się on ukaże, a TVN może nadal stosować zasadę - jeden talent show na sezon, więc jesienią będzie MT, a na wiosnę YCD. Poza tym, te dwa formaty realizowane są w różne dni tygodnia, nie widzę najmniejszego problemu, by rozmontowywać jedną scenografię, a zbudować drugą. Hale zdjęciowe nie mogą stać tygodniami zajęte przez jedną scenografię. No chyba, że to telenowela :)

Meeg

Czuję, że ta edycja będzie świetna :). Widzę bardzo wysoki poziom, jaki prezentują tancerze, jest też kilka ciekawych osobowości. Ta przerwa półroczna dobrze zrobiła YCD.

Damian

Tak ostatni odcinek był świetny. Edycja bardzo ciekawa , pierwsze czerwone kartki rozdane. Niektórzy przekonali się co to jest taniec tak naprawdę i ile trzeba pracy włożyć w to żeby coś osiągnąć , pozostaje czekać do Środy , znakomita edycja.

Meeg

Jak dla mnie finałowa 14 jest świetna, nie mogli wybrać lepiej :D. W środę już pierwszy odcinek na żywo !

Damian

Dokładnie tak 14 finałowa jest idealnie dobrana. Może się powtórzę ale ta edycja jest najlepsza ze wszystkich wg. mnie. Zawsze chciałem żeby ten program szybko zszedł z anteny , ale po takiej edycji jestem właściwie pewien że będzie i szósta edycja. Program jest świetny!  :prosi: