Taniec z Gwiazdami 14

Zaczęty przez Showmag, Pt, 23 Wrz 2011, 18:51:37

Showmag

Damian

Trzeci odcinek "Tańca z Gwiazdami 14" obejrzało 3,7 miliona widzów. Wzrost o 170 tysięcy.

ciriefan

Ostatni odcinek to były niezłe jaja XD Siwiec na 1 miejscu w tabelce jurorów - kto by się spodziewał. Aczkolwiek na pewno nie zatańczyła lepiej od Moro, Halejcio czy Kwiatkowskiego moim zdaniem, dali jej za progres, ale jednak powinni oceniać ich sprawiedliwie i jednakowo. Tą 10 traktuję jako żart Michała. Moro jak dla mnie tym razem zdecydowanie najlepsza. Zaraz za nią właśnie Halejcio i Kwiatek, potem ewentualnie Siwiec. Zając i Gruszka przeciętnie. Pozostałe 3 tańce mi się nie podobały. Szostak nie pokazała więcej niż zazwyczaj. Taniec Rozenka to była katastrofa, nie dało się na to patrzeć. Brzozowski jak dla mnie mimo energii wypadł strasznie słabo, byłem zaskoczony tak dobrymi ocenami.

Eliminacja Szostak to dla mnie spore zaskoczenie. Sądziłem, że dopchają ją do połowy stawki. W sumie wolałbym odpadnięcia Rozenka albo Brzozowskiego, bo po prostu mniej za nimi przepadam, ale z drugiej strony Szostak za wiele by nie pokazała.

No i o ile w USA personal week wychodzi całkiem fajnie, to jednak w polskiej wersji te osobiste historie wyszły trochę żenująco.

Damian

Piątkowy odcinek "Tańca z Gwiazdami" obejrzało aż 4,1 mln widzów!

chatiflatt

>Siwiec na 1 miejscu w tabelce jurorów - kto by się spodziewał.

Nie oglądam programu, ale prawdopodobnie wpływ na producentów (a przez to na decyzje sędziów i "widzów") ma popularność tej dziewczyny.

"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mike8907

Wydaje mi się że jurorzy zostali przekupieni aby dać Siwiec wysokie noty zwłaszcza pan Michał.

ciriefan

Ostatni odcinek dostarczył nam pierwszej perełki tego sezonu, jaką dla mnie było tango Klaudii. To będzie jeden z tych tańców, których długo się nie zapomni. Poza tym Zając zaskoczyła swoim tańcem. No a Siwiec odpadła, jak już coś w niej drgnęło tanecznie i zacząłem do niej odczuwać odrobinę sympatii. Ale tylko odrobinę i to niewielką, więc ostateczny wynik jak najbardziej w porządku.

Showmag

mike8907

Kto według Was wygra? Chciałbym żeby wygrała Klaudynka ale pewnie będzie to Aneta wiadomo najbardziej związana z Polsatem.

ciriefan

No i stało się nieuniknione - Klaudia w końcu odpadła. Oczywiście niezasłużenie. Jak już miała to 2 miejsce w tabeli to liczyłem, że uda jej się prześlizgnąć do tego półfinału, a jednak trzeba było przepchać swoją gwiazdkę. Aneta niestety jest nudna w tańcu, nic ciekawego na parkiet jak dla mnie nie wnosi, technicznie Klaudii oczywiście nie dorównywała. W sumie to z tej trójki półfinalistów za bardzo nikomu nie kibicuję. Moro daje z siebie wszystko, z całej 3 najlepsza, jednak kompletnie nie podoba mi się jej styl tańczenia. Dawid nieco słabszy, ale z kolei u niego właśnie styl i pozytywna energia mi się bardziej podobają (Moro po prostu jak dla mnie jest taka "zimna"). Zając powinna odpaść dzisiaj, no ale cóż, w końcu główna rola w serialu Polsatu jest.