[USA] Big Brother: Over The Top

Zaczęty przez Showmag, Wt, 26 Lip 2016, 14:50:51

Damian

Jeśli to prawda, to jestem w niezłym szoku! Z jednej strony się cieszę, bo uwielbiam ten format w w tej właśnie wersji, ale z drugiej strony trochę się obawiam. Przecież oni nawet by domu nie zdążyli przerobić, nie wspominając o reszcie. Domyślam się więc, co by z tego było. Poza tym tylko w necie? Chyba wolę, by wszystko szło tak jak dawniej...

Rosa

Raczej fake, nie wierzę w coś takiego bez castingów i na 2 miesiące przed ramówka jesienną

Damian

Ja też w to nie wierzę. Żeby to jeszcze miało być w lutym, jak w przypadku dziewiątej edycji, to może i tak, ale na pewno nie w tak krótkim czasie.

Damian

Cały czas mam nadzieję, że te wszystkie informacje są wyssane z palca. Jaki sens miałaby taka edycja?

Damian

Czyli jednak. :( Wielka szkoda. Nie wyobrażam sobie wyglądu domu po tak krótkim czasie, nie wspominając o twistach. A już w ogóle nie widzę nowej edycji bez Julie.

Rosa

Sezon się konczy, co mogę o nim napisać?
W sumie całkiem przyjemnie się oglada, jeden porządny ponad godzinny odcinek tygodniowo całkowicie wystarcza (sa jeszcze wywiady i highlights) i wszystko byłoby fantastycznie gdyby nie jedna osoba. Jason !!. ten (tu prosze wstawić najgorsze przekleńswo jakie wam przychodzi do głowy" i jego "fani" oraz znajomi ze starych B w polączeniu z glosowanie ameryki CAŁKOWICIE niszą wszystko co jest pozytywne.  Jason ze swoją kliką uważają się za wspaniałych ludzi którym należy się wszystko i którzy sa lepsi od całej reszty a twitterowa ameryka głosuje pod niego.
Ta  edycja pokazała że nalezy za wszelką cenę unikać wszelkiech głosowań ktore sa po prostu z góry ustawione pod bylego zawodnika. Co z tego że w rankingach popularności,( np Jokers) Shelby i Morgan mają pierwsze dwa miejsca a Jason 9 skoro i tak wiadomo że kumple Jasona i tak doprowadzą do tego że glosowanie pójdzie w jego stronę.

Rosa

Uff, ostatkiem sił fani BB zwycięzyli z twitterem i jednak Morgan wygrała. Szkoda że byli uczestnicy BB są tacy fałszywi i wspierali jasona nie bacząc kompletnie na jego zachowanie i nawet nie ogladając programu. Nauczka na przyszlość, nie dopuszczać do głosowania bo głosowanie nie sprzyja grze, wywoluje jedynie frustrację i podziały szczególnie gdy jeden uczestnik ma od startu nieuczciwą przewagę nad reszta.