Taniec z Gwiazdami 14

Zaczęty przez Showmag, Pt, 23 Wrz 2011, 18:51:37

Damian

Oficjalnie: "Taniec z Gwiazdami" w piątki, o 20:00.

Toni

Kolejni uczestnicy, którzy ponoć wystąpią w TzG to Aneta Zając i Rafał Brzozowski. W jury Michał Piróg.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Oficjalnie: w jury programu Beata Tyszkiewicz, Iwona Pavlović, Michał Malitowski i znany aktor, którego nazwisko nie zostało jeszcze ujawnione.

Showmag

Damian

Ujawniono ostatniego jurora. Został nim... Andrzej Grabowski. :plask:

Kardines

Wiadome było że będzie ktoś nieprofesjonalny, a znane nazwisko i fakt że jest lubianą osobą na pewno może przyciągnąć ludzi ;) Mi nawet taki wybór odpowiada :)

ciriefan

Mam nadzieję, że to tylko jakiś niesmaczny żart ;) Kompletnie się na tym nie zna. Albo nie będzie miał nic do powiedzenia tylko ciągle "było ładnie", albo poszedł tam dla żartu, no albo dla kasy. Żadna opcja jest nieakceptowalna. Upadek jego osoby, jeśli się na to zgodził.

Dla mnie to jeszcze gorsze od Ibisza. Obsada przynajmniej na razie zapowiada się nienajgorzej.

Toni

Jeden z portali donosi, że polsatowki Taniec z gwiazdami będzie funkcjonował pod inną nazwą i odświeżonym logo.
https://afterparty.pl/newsy_artykul,15361.html
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

podmark

Cóż za kretyńska decyzja! Dzięki tytułowani "Taniec z Gwiazdami" mogli spokojnie zgarnąć kilkaset tysięcy widzów dodatkowo, a tak to będą wmawiać ludziom, że oglądają jakby coś innego, a jednak to odgrzewany kotlet. A ludzie mogą się poczuć oszukani.

Ale tak to jest jak dynamicznym biznesem, jakim jest telewizja, rządzi 68-letnia babcia...

Damian

Polsat jeszcze przed premierą zrobił z tego programu wiochę. Kto normalny po tylu edycjach zmienia nazwę? Oni naprawdę mają jakieś mocne zboczenie z tym anglojęzycznym członem nazwy! "Dancing With the Stars: Taniec z Gwiazdami" - to jakaś parodia! Ujawnili również nowe logo, które jest równie słabe, jak nazwa.
Nowe logo; https://s.afterparty.pl/i/nowy-taniec-z-gwiazdami-NEWS_MAIN-82165.jpg
Cóż, po Polsacie nie ma co się spodziewać niczego wyszukanego i z klasą...