X Factor 3

Zaczęty przez Toni, Nd, 03 Cze 2012, 09:02:50

Toni

Niekwestionowanym liderem wczorajszego odcinka jest dla mnie Filip Mettler. Po dwóch odcinkach można byłoby już utworzyć Top 5 z wyłączeniem zespołów bo tych ciekawych brak.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

X-Factor liderem wśród programów talent show podczas minionego weekendu.
Drugi odcinek obejrzało 3,827 miliona widzów.
[Nielsen Adience Measurement]

Showmag

Showmag

"X Factor 3" i "Tylko Muzyka 5" wygrywają z konkurencją. "Perfekcyjna pani domu 3" i "Surowi rodzice 2" z mniejszymi udziałami
https://showmag.info/2013/03/13/x-factor-3-i-tylko-muzyka-5-wygrywaja-z-konkurencja-perfekcyjna-pani-domu-3-i-surowi-rodzice-2-z-mniejszymi-udzialami/

Showmag

Toni

W tej edycji jurorom w wyborze finałowej dziewiątki pomagać będą Kasia Nosowska, Radzimir Dębski i Cezik.
Moim zdaniem dość ciekawy skład.

Piąty odcinek X-Factora obejrzało 3,888 miliona widzów. [Nielsen Audience Masureement]

Showmag

Toni

Sobotni bootcamp obejrzało 3,075 miliona widzów.
[Nielsen Adience Measurement]

chatiflatt

Pozostawienie panienki Chyży w programie to jakaś pomyłka. Byli lepsi.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

ciriefan

Przyznam, że oglądałem domy jurorskie, ale niezbyt uważnie i nie kojarzę ich wszystkich z nazwiska. Jeśli chodzi o zespoły to na pewno lubię ten duet 2 dziewczyn i chór. Ten drugi duet co odpadł też bym odrzucił. Co do girlsbandów to oba były ok, więc obojętne mi było, który przejdzie.
Mozil - jego grupa mnie jakoś nie powala. Hyży to na pewno dobry wybór. Występ tej rudej też mi się podobał. Z pozostałej trójki nie chciałem, żeby przeszedł elton, więc trzeci wybór też ok.
Ogólnie w grupie starszych brakuje mi takiej blondynki, co odpadła na ostatnim etapie boot campu. O ile dobrze kojarzę to ona nie była Polką i mówiła po angielsku.
Kuba - w jego grupie jest mój totalny faworyt (tak jak w poprzednim sezonie taką faworytką była dla mnie Ewelina) czyli ten chłopak (chyba Filip ma na imię). Jak dla mnie jest fenomenalny i przypomina mi trochę Olly Murs'a. Co do wyboru z kobiet, Hyży to dobry wybór. Ta trzecia dziewczyna, którą wybrał, byłaby pierwsza, którą ja bym odrzucił. Nad pozostałą dwójką bym miał problem. Początkowo byłem za Dianą, ale jej występ wczorajszy mi się najmniej podobał, więc chyba postawiłbym na tą drugą brunetkę.
W ogóle nie rozumiem, czemu Kuba nie dostał zespołów (bo chyba teraz powinna być jego kolej), ale producenci najwyraźniej wspierają swojego pupilka.