The Voice of Poland 2

Zaczęty przez Showmag, Wt, 14 Lut 2012, 23:58:27

Damian

Nareszcie program zyskuje widzów. Ostatni odcinek oglądało blisko 3 miliony. Oby tak dalej!

chatiflatt

Magda Bałdych dostała się jednocześnie do "The Voice of Poland 2" i "X Factor 3". W obydwu programach zbliżają się odcinki na żywo.
https://se.pl/nowy-jork/newsy/nasza-magda-zaspiewa-w-polskim-x-factorze_303342.html
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

What?!  :o Myślałem że takie coś jest nie możliwe. Skoro dostaje się do jednego programu, to automatycznie nie powinna móc brać w innym. Dziwna sprawa, bardzo dziwna.

Showmag

Phil

Cytat: chatiflatt w So, 23 Mar 2013, 21:42:33
Magda Bałdych dostała się jednocześnie do "The Voice of Poland 2" i "X Factor 3". W obydwu programach zbliżają się odcinki na żywo.
Nie dostała się tam jednocześnie. W "TVoP" brała udział już po swojej eliminacji z X-factor 3, także nie ma żadnej afery ;)

chatiflatt

"Afery"?

W wywiadzie dla tabloidu mówi "Nie mogę się doczekać, aż ich zobaczę na Boot-campie!".
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Phil

Afery, bo na tym forum właśnie szukacie afer ;)

A Bootcamp już dawno się odbył.
Edit: Ten wywiad na se.pl jest z 26 stycznia.

chatiflatt

A gdzie masz informację, że Bootcamp już się odbył?
Barbara Weston

Ediss

Potwierdzam, bootcamp odbył się na początku lutego.

Damian

Ostatnie przesłuchania naprawdę świetne! Było mnóstwo ciekawych ludzi. Nie mogę się doczekać "bitew". ;)

chatiflatt

Zabawne jest dobieranie podczas bitew uczestników w pary: zawodowiec kontra debiutant. A wyjątkowo śmieszne jest gadanie po bitwie "jesteście niepowtarzalni, och, jaki trudny wybór, nie wiem kogo wybrać". Rzecz jasna przechodzi zawodowiec.

Po co brać debiutantów do takich programów? :ubaw:
Barbara Weston