Bitwa o dom

Zaczęty przez Showmag, Śr, 30 Mar 2013, 11:14:10

chatiflatt

Małgorzata Rozenek jurorką nowego reality-show TVN "Bitwa o dom"
https://wirtualnemedia.pl/artykul/malgorzata-rozenek-jurorka-nowego-reality-show-tvn-bitwa-o-dom

"Trzecia osobą będzie mężczyzna - rozważana jest tutaj kandydatura Tomasza Pągowskiego, znanego z kanału Domo+, gdzie prowadził magazyn ,,Samowkręt". Jurorzy poza ocenianiem uczestników pełnić będą też rolę prowadzących."
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Rozenek poszerzają horyzonty jak widać. Szkoda.
Program ma wystartować w niedzielę 7. kwietnia.  Godzina emisji - po DDTVN czyli godz. 11:00.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

podmark

Pora emisji słabiutka, jurorki słabiutki, słabiutki program ? :D

Rozenek to może co najwyżej doradzać ludziom, jak skutecznie wciskać kit o swoim wieku...

Toni

Gdyby umieścili go w paśmie jak PPD to może porwałby podobną liczbę widzów jak sprzątanie z Gośką.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

Info z tvn.pl - trzecim jurorem będzie architekt Tomasz Pągowski, prowadzący program "Samowkręt" w stacji DOMO+.
https://domoplus.pl/program/?full/samowkret_27113
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

Logo "Bitwy o dom"

Niestety, nie udało mi :) W programie zobaczymy ludzi z branży.
Barbara Weston

chatiflatt

Oglądacie ten program?

Ja oglądam. Od kilku odcinków mam wrażenie, że producenci już wybrali trójkę finalistów. Sposób w jaki prezentowani są niektórzy uczestnicy wyraźnie rażącą odbiega od prezentacji innych. Setki, łzawe historie rodzinne, nawet "czepialność" Rozenek.
Barbara Weston