Mam Talent! 5

Zaczęty przez Showmag, So, 03 Mar 2012, 18:40:04

Toni

Podczas niedzielnego programu "Dzień dobry wakcje" gościem była Agnieszka Chylińska która m.in. zdradziła i cieszy się (ja również) że w tej edycji nie ma za wielu spiewających osób jak miało to miejsce w poprzednich edycjach.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Pierwszy odcinek dla mnie słaby (może nawet bardzo słaby) a powinni znaleźć się w nim ciekawi uczestnicy (może nie ma takich :)) by móc chcieć obejrzeć następny a tu nic z tego. Mnie nikt nie przekonał i nie sądzę abym obejrzał następny. Koleś liżący łokieć co miałby pokazać w następnym etapie? Lizałby kolano?? albo taniec na rękach instruktor fitness czy trener akrobata skaczący na trampolinie.
Rzadko w tym programie już niestety widać ludzi z talentem a tylko wyuczonych pewnych czynności.
Nie wiem z kolei co myśleć o kolesiu który miał zasłonięte oczy i ułożył kostkę rubika.

Toni

Nie dziwi mnie to, że pierwszy odcinek 5. edycji obejrzało tylko 3,334 miliona widzów. Zaskakuje jedynie mnie to, że wśród kategorii programów show podczas weekendu zajmuje pierwsze miejsce.
[Wirtulane media]
Patrząc na pierwsze odcinki oglądalność ich cały czas spada.

Showmag

Damian

Ja myślę że to już czas na inne programy, w tym od kilku edycji nie ma nic ciekawego. Dobrze że chociaż Chylińska jest w jury.

Showmag

Toni

Drugi odcinek "Mam talent 5" w kategorii 4+ obejrzało 3,280 miliona widzów. Mniej niż odcinek pierwszy.
[Wirtualne media]
Jednak to i tak największa widownia jeśli chodzi o programy powiedzmy rozrywkowe w minionym weekendzie.

Showmag

Showmag

Showmag

"Mam Talent! 5" - odcinek 4: Adrian Okrzeja, Dagmara Pyzik oraz Delfina i Bartek zachwycili jurorów
https://showmag.info/2012/09/22/mam-talent-5-odcinek-4-adrian-okrzeja-dagmara-pyzik-oraz-delfina-i-bartek-zachwycili-jurorow/

Toni

Znaczny wzrost oglądalności ostatniego odcinka "Mam talent".
W kategorii wiekowej 4+ obejrzało go 4,24 miliona widzów.
[Wirtualne media]