You Can Dance - Po prostu tańcz! 7

Zaczęty przez Showmag, Pt, 03 Cze 2011, 03:19:58

Phil

Cytat: ciriefan w Cz, 22 Mar 2012, 15:46:33
Haha Phil nie wszyscy, bo ja nie pracuję w kopalni :P
Czyli zostały 2 opcje. Albo tylko Ci mieszkający na Śląsku tam pracują, albo tancerze nie tańczący tańców towarzyskich  :P A może to jakiś wymóg formatu, że potencjalni uczestnicy muszą pracować w kopalni, albo pochodzić z rozbitych rodzin?

ciriefan

Przyznam szczerze, jestem zawiedziony, że wzięli tą dziewczynę. Ale po tym, jak od 2 odcinków robili ją na gwiazdę sezonu, wiedziałem, że jednak wejdzie. Pewnie nawet do czternastki. Jak dla mnie nie powinni byli naginać regulaminu. Ciekawe teraz jak zrobią z zajęciami z salsy z 1 laską więcej, będzie jedna para damsko-damska? No i to bez sensu rozdawać tak bilety, a potem nagle im zostaje tylko jeden bilet na ostatni casting. Jak dla mnie to powinno być coś takiego jak w show polsatu, że przechodzi pewna część osób. Potem jest panel jurorski, w którym wybierają najlepszych, i po panelu ewentualnie zwołują ludzi na drugi etap i dogrywkę. Tak to Ci ludzie w Warszawie to nie mieli już szans.

chatiflatt

Odpadnie na warsztatach. Ewentualnie, za rok do finału dostanie się mama, starsza od córki o jakieś 15 lat, też lansowana na gwiazdę :o
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

TVoP

Chatiflatt, skąd wiesz, że odpadnie na warsztatach?

chatiflatt

To tylko moja opinia, a nie wiedza. Ta dziewczynka wkłada dużo emocji w taniec, ale bardzo chwieje się w pionie. Wypracowała jeden czy dwa układy i miała na to dużo czasu, a na warsztatach będzie musiała opanować więcej w krótkim czasie.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

TVoP

Aha, myślałam, że jesteś w posiadaniu jakichś informacji na ten temat.  :los:

chatiflatt

Widzę, że w YCD opłaca się płakać, histeryzować i panikować. Rozwalił mnie 22-letni Staszek. Kompletnie nie radził sobie na salsie, ale płacz i histeria pomogły :) "William otworzył moje serce!!!"
Barbara Weston

TVoP

A on nie jest przypadkiem ze szkoły tanecznej Agustina? Nie natknęłam się na żadne takie informacje, ale wyraźnie go faworyzował na warsztatach. W sumie mógł mówić tak do wszystkich uczestników, a pokazali akurat fragment, gdy rozmawiał w ten sposób ze Staszkiem, tego nie wiem, ale dużo jego podopiecznych występuje w tym programie.

ciriefan

Staszek to ten bliźniak? Właśnie był beznadziejny na warsztatach w salsie, a pokazali scenę jak go chwalili, bo pokonał słabość i potem miał dogrywkę, po której myślałem, że go wywalą, a jednak przeszedł.

chatiflatt

Ja pie*****, produkcja odrzuciła Kubę który bardzo dobrze tańczy, a zostawiła beksę, szkolącego się w szkole Egurroli i opowiadającego o chorobie matki. Masakra!!
Barbara Weston