Tylko Muzyka

Zaczęty przez Showmag, Cz, 30 Gru 2010, 14:29:04

Toni

Mam nadzieję, że występująca w dzisiejszym odcinku Anna Olivia Livki wejdzie do finału...
mało tego, że WYGRA! Jest niesamowita!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

Toni

Kolejny beznadziejny werdykt widzów!
Jak mogła nie przejść do finału Olivia Anna Livki!!!
:(

Toni

Tym razem nie mogę powiedzieć, że dziwny werdykt widzów gdyż występy w tymże odcinku nie podobały mi się na tyle żebym miał swoich faworytów do finału.
Dla mnie zwycięzcą powinna być Olivia Anna Livki, ale niestety nie będzie.

Swietomir

Ja tam sie dziwie ze ludzie glosowali na NOKO, to byl moj faworyt tego odcinka, a teraz juz finalu. Ale bylem pewnien ze ludzie oleja ten zespol, bo przeciez nie graja latwej i wpadajacej w ucho muzyki dla mass :P A tu taka niespodzianka i przynajmniej teraz mam po co ogladac final :D

Toni co do Livki to mysle ze samo sobie zaszkodzila. W polfinalach zagrala jakas taka nieciekawa piosenke, byla bardzo udziwniona i ciezko sie jej ja sluchalo. Ale z 2 strony pewnie juz sie nia jakis producent zajmie i pewnie wyjdzie na tym lepiej, niz zwyciezca tego show.

Rosa

Też uważam że Livka była za bardzo udziwniona. Może ona i jest dobra ale tego nie pokazała. Zagrała jakąś dziwną melodię zupelnie z innej bajki, do tego jakis zupelnie od czapy strój, no i strzeliła sobie w kolano bo na cos takiego się nie głosuje. Taką piosenka nie da sie porwac ludzi.

Toni

Nie uważam żeby Olivia sobie zaszkodziła. Jej występ w półfinale był po prostu inny od występu na kastingu,
a o to przecież chodzi. Miała zaprezentować podobną nutę?
Tak jak napisałeś i tak jak Maciek Rock zresztą powiedział, nie jeden producent jest nią zainteresowany.
Jej muzyka to wyższa sztuka a nie tylko puste słowa z piosenek Dody czy latanie z gołą dupą w teledysku.

Rosa

Jasne, niech się wykaże na prawdziwym rynku, tak czy inaczej z promocji w tym programie wyszly nici. Chce być następczynią Bjork to prosze bardzo, taka muzyka z pewnością jest potrzebna i zawsze będzie miała swoich słuchaczy ale Xfactor to jednak program popowy i tam się tego nie da wypromowac.

Zrsztą nie oszukujmy się, zwycięstwo może dac nieco kasy, nieco promocji i to tyle. Pierwszy Idol pokazał że Ania Dąbrowska ktora odpadla na samym początku finałow może zrobic większa "karierę" od zwyciężczyni czyli Ali Janosz.

Toni

Oczywiście że jest tak jak napisałeś. Nie trzeba wygrać żeby odnieść sukces.
Także uważam że styl muzyczny jaki prezentuje Olivia jest potrzebny.
Zresztą każdy lubi inne brzmienia. Dla mnie jest to świetna muzyka.
A co do Ali Janosz sądzę, że nie miała pomysłu na siebie i wzięła jakikolwiek pomysł innych ludzi no i wyszła na tym jak wyszła czyli beznadzieja. Najważniejsze że teraz wraca na rynek muzyczny z zupełnie czym innym,
lepszym, konkretnym. Życzę jej powodzenia, bo dziewczyna nie jest byle jaka.

Toni

Mimo tego że spośrod wszystkich odcinków półfinałowych nie zgadzałem się z żadnym werdyktem widzów to obejrzę odcinek finałowy żeby poznać gust ludzi którzy biorą udział w głosowaniu wybierając zwycięzcę.
Mnie nie podoba się żaden z uczestników który znalazł się w finale.

Damyan

Polsat ogląda przeważnie klasa niższa, więc ich gust jaki jest taki jest  :los:

Toni

Nie zgadzam się z twoją opinią. Klasa niższa czy wyższa nie ma znaczenia. Klasa niższa może zwracać w muzyce na sztukę, a ktoś z klasy wyższej może lubieć nuty disco polo itp tak więc stwierdzenie niesłuszne moim zdaniem. Głosują akurat ludzie którzy mają przeciwny gust muzyczny niż ja, osoby które mają inne zdanie (takie jak ja) i tyle.