Taniec z Gwiazdami 11

Zaczęty przez Showmag, Wt, 24 Lis 2009, 01:41:01

Damian

Niezły pierwszy odcinek. Moja faworytka to Kasia Glinka  :devil: Ale Mrozu nieźle potańczył  :ubaw: Czarna Mamba zaserwowała mu jedyneczkę xD

Meeg

Zgadzam się, pierwszy odcinek całkiem niezły. Moją faworytką za to jest Oceana i jeszcze bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Barciś :D. I to chyba jakiś historyczny odcinek - o ile pamięć mnie nie myli nigdy jeszcze nie było dwóch 1, ani w pierwszym odcinku dwóch 10 (chociaż nie jestem pewna jak to było z Nataszą, ale Galiński w 1 odcinku 10 nigdy jeszcze nie dał :P).

chatiflatt

O 20:30 TV4 emituje Spadkobierców, od Uwagi do Spadkobierców miałem pół godziny luki, więc obejrzałem kawałek TzG 11.
Nudne to już jest. Ale zgadzam się z Niną Terentiew, która wypowiadając się o TzG powiedziała "Program idzie tak długo, jak długo widzowie chcą go oglądać. Kropka".
W 13tej edycji zapewne zobaczymy Agnieszkę "śmierdzi nam z dupy" Chylińską. Oczywiście w parze z Maserakiem :hahaha:

Zamiast TzG polecam Spadkobierców na TV4, serial "na żywo" bez scenariusza. Do obsady dołączyła pani Maria Czubaszek. Kocham jej sarkazm i humor :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

ixa86

A ja polecam o 20:45 na TVN STYLE "Pot, łzy i jedzenie" - trafiłam przypadkiem ale daje do myślenia - oczywiście w przerwach zerknęłam na Taniec - biedny Mrozu :los: ale i tak przystojny jest  :gwizd: :devil:

Showmag