Warsaw Shore

Zaczęty przez Showmag, Cz, 22 Sie 2013, 14:40:25

Showmag

Rosa

Aha, czyli w "Ekipie z Warszawy" tak naprawde nie będzie nikogo z Warszawy.

huczhu

I jak wrażenia po premierze? Ja miałem dobrą bekę – będę oglądać :D

Katraaaa

Powiem tylko tyle :

Jak dla mnie Polacy znowu naśladują innych jeśli chodzi o reality show . Jestem pewna ze z tym będzie tak ze zniknie z anteny szybciej niż sie pojawił . Jak nie jedno reality show ...

Pudelek

Albo jadą ze scenariusza albo trafiły się niezłe egzemplarze świrów!

Linkkar

Ja nawet nie mogłem obejrzeć do końca pierwszego odcinka, nie wiem skąd oni wzięli takich ludzi. I tak jak 2 posty wyżej napisała Katraaaa, naśladują inne reality show - pytanie tylko czy naprawdę warto to robić.

Rosa

Obejrzalem pierwszy odcinek. To jest po prostu STRASZNE, swiadomosc że gdzies w okolicy żyją TACY ludzie jest po prostu przerażajaca. Gdzie oni byli wychowywani, co oni soba reprezentują i co oni przekażą następnym pokoleniom.

Pudelek

Dziwi mnie (i wyzwala zazdrość) błoga nieświadomość niektórych osób. Niestety bardzo często spotykam takie osoby na swojej drodze.
Choć myślę, że niektórzy uczestnicy grają i udają (Paweł, Trybson).
Za to Eliza (ta co uważa się za naturalną piękność) jest dokładnie taka jaką ją widać i słychać...

Pudelek

Pewnie nie doliczyli oglądalność powtórek powtórek emitowanych w tygodniu i w necie.
Ogólnie jest to hit szeroko komentowany wśród młodzieży tak jak swego czasu pierwsza edycja Big Brothera.

podmark

To są wyniki z premierowych wydań w niedziele. Powtórki też sporo zgarniają, ale najwięcej ogląda to w Internecie.

Hitem ten program jest bez wątpienia - cóż, znak naszych czasów - banda pustaków wystarczy, żeby dzieciaki się jarały Trybsonem albo innymi popaprańcami.

Trybson w szybkim czasie wskoczył do kanonu polskich gwiazdek - podczas świątecznej zabawy w kalambury w rodzinie mojego znajomego, jeden z jej członków musiał pokazać swoim bliskim Trybsona (wolę nie wyobrażać sobie tego pokazywania  :devil:)

Pudelek

Pokazał gąski i gęsiora. :P
Najlepsze są te filmy reklamowe wszystkich uczestników. Panna na pralce jest niezła.
Najlepszy jest komentarz pod filmem z Trybsonem: Mam duszę wojownika (słowa celebryty) i mózg chomika!