Tylko Muzyka 3

Zaczęty przez Toni, Pn, 24 Paź 2011, 10:45:09

Toni

Nie wątpię, że są tacy ludzie. Jedni to fani, którzy lubią takie seriale, inni to fani którzy oglądali je bo nie było za bardzo innego wyboru w tv. Teraz będzie inna sytuacja więc nie wszystko przesądzone.
Pojawiły się pierwsze zapowiedzi programu. W logo umieszczona duża cyfra 3 (zapewne tylko podczas reklam tak będzie).
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Pierwszy odcinek 3. edycji "Must be the music - Tylko muzyka" w kategorii wiekowej 4+ zgromadził 3,821 miliona widzów. Jeśli chodzi o programy w tym sezonie typu show to MBTM zajął pierwsze miejsce.
[Wirtualne media]

Showmag

"Tylko Taniec", "X Factor 2", "Bitwa na głosy 2" i "Tylko Muzyka 3": który program oglądało najwięcej widzów?
https://showmag.info/2012/03/05/tylko-taniec-x-factor-2-bitwa-na-glosy-2-i-tylko-muzyka-3-ktory-program-ogladalo-najwiecej-widzow/

Phil

Cytat: Toni w Wt, 14 Lut 2012, 08:04:24
Tym razem najspokojniejszy czas emisji programu. Żadnej konkurencji chyba, że ze strony serialu TVP1.
I się pomyliłeś ;)
Ranczo - 7.30 mln
Prawo Agaty - 3.57 mln
"Kabaretowego Klubu Dwójki" wczoraj nie wyemitowano. Nie wiem czy wyemitowano "Aidę".
A mówiłeś, że to najspokojniejszy czas :)

Ediss

Aidę wyemitowano. Zebrała zaledwie 1,5MLN widzów..

Toni

MBTM 3,821 miliona widzów,"Prawo Agaty" jak wyżej - mniej. "Ranczo" było do przewidzenia co zresztą napisałem jakiś czas temu. Pierwszy odcinek poprzedniej edycji obejrzało 3,81 miliona widzów. Tym razem jest gorzej? Nie. Nie pisałem, że z uwagi na najspokojniejszy czas emisji programu będzie większa oglądalność.

Showmag

Showmag

Showmag

Toni

Czwarty odcinek "Tylko muzyka" cieszył się największą oglądalnością spośród weekendowych programów typu talent show. Obejrzało go 3,99 miliona widzów.
[Wirtualne media]
To także najwyższa oglądalność w tej edycji.

Ediss

Jednocześnie "Got to Dance" zanotował niebezpieczny wynik 2,69MLN widzów osiągając najgorszą oglądalność ze wszystkich dotychczas wyemitowanych odcinków.
O kolejny sezon MBTM jestem spokojny (chociaż dużo się może zdarzyć podczas półfinałów), natomiast przyszłość GTD w tej chwili jest bardzo niepewna. Mam nadzieję, że pod koniec sezonu średnia programu osiągnie przynajmniej 3MLN.
To dobry program i warto go kontynuować.

Showmag