Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Cz, 17 Lis 2011, 21:24:57

kokosanka

Mam nadzieję,że zmienią lokalizacje z morskiej na inną bo ile można i fajnie by było gdyby w którymś sezonie powrócili ciekawi uczestnicy którzy odpadli na początku czy też zaraz po połączeniu,chyba kiedyś taki pomysł był .

ciriefan

Tak, był taki pomysł. Edycja 24 to miało być Second Chance. Jest potwierdzone od pewnej osoby od spojlerów, że propozycję otrzymali Billy z Cook Islands i Francesca z Redemption Island. W ostatniej chwli jednak z nieznanych tej osobie przyczyn zrezygnowano z tego pomysłu i przez to ponoć cast do 24 wybrano na szybko.

Showmag

kokosanka

Znowu Penner??
Jest mi obojętny ale 4 raz to chyba przesada a można by dać szanse komuś innemu i dlaczego za kryterium przyjęli sobie odpadnięcie medyczne :P

Rosa

Zabawniejsze jest to że z powracających graczy (poza oczywiście allstarsami gdzie sily musiały być wyrównane) mielismy Stephanie oraz Boby Johna, Roba, Russela, Ozziego, Coacha, Pennera, Skupina i czarnego Russela. 8-1 dla facetów ;) ale tak niestety działa Probst.

ciriefan

No to prawda z tymi facetami. Ja bym np. chciał zmierzenie się kobiet z sojuszu czarnych wdów - Amanda vs Parvati vs Cirie, sądzę, że to byłoby ciekawe.

Co do Pennera, on grał 2 razy, więc to będzie jego 3, a nie 4 raz. A już z tej trójki to go lubię najbardziej. Można go lubić lub nienawidzić, ale przynajmniej grał. No i wolę go niż jakby mieli dać Coltona, w końcu też medevac. Natomiast Russell i Michael byli ciekawi może i osobowościowo, ale swoją grą mnie nie przekonali do siebie. Aczkolwiek wolałbym powrót innych osób, które bardziej na to zasługiwały, a nigdy nie powróciły.

patryk1992

Powrót Rusella to jakas pomylka nie wiem co on ma wniesc, ale mam nadzieje ze penner powalczy o zwyciestwo.

Rosa

Mam mieszane uczucia co do nowego sezonu. Niezbyt podoba mi się że sa powracający gracze ale jeśli juz sa to w sumie nieźle że akurat te 3 osoby.
Mike Skupin -powinien byc w pierwszych allstarsach zamiast np Big Toma, teraz juz sporo osób o nim zapomniało ale dzięki temu moze byc ciekawie, oldschoolowy gracz w połączeniu z nowymi ludźmi
Jonathan Penner - przerost formy nad treścią, fajnie sie go ogląda ale graczem jest raczej średnim, zbyt wierzy w swoją wielkość
Russel S- musieli w koncu przywrócic jakiegos czarnego uczestnika :) jak pomysle ze gdyby Russel był mądrzejszy i nie nastawal na pozostawienie Shambo to maly Russelek wypadłby wtedy po połączeniu i mielibyśmy może porzadny sezon w Samoa bez Shambo i Russela  :hmm:  Raczej amrny gracz, niczego po nim sie nie spodziewam.
Największym minusem tej edycji moze byc podzial na 3 plemiona, niestety dostaniemy przez to jeszcze mniej czasu na pokazanie poszczególnych osób, trzeba będzie rozdzielic czas antenowy, do tego najsilniejsze plemie po polaczeniu będzie mialo przewage podobna do tej jaka miala Chapera w Allstarsach. Nie rozumiem czemu wrócono do tego pomysłu.

mia

Katraaaa

Najmniej to mi sie podoba 3 finalistów , lepiej jest gdy jest tylko 2...