Bar 5: VIP

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:24:35

chatiflatt

To już jest sprawa narodowa, nie tylko warszawska.
Na chodnikach pojawiły się leżanki, a koczownicy chcą przynosić namioty.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Koczowanie!?
A wyprawy krzyżowe to co?
Parę wiekow temu to skutkowalo :D

Lenie!

chatiflatt

Prawo i etyka nie pozwala ich bić, i tym bardziej zabijać.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

Bartek Morawski (ukryta opcja pisowska) zagrał w najnowszym spocie PiS. Oto odpowiedź internautów (prawdopodobnie sztabu PO) opublikowana wczoraj https://youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ju3EG7gPx4A
Barbara Weston

pankoracz

Bartek Morawski, uczestnik Bar Vip, pokazuje swoje ukryte talenty, milego ogladania, polecam!Ja jestem zachwycona :)
https://bartekmorawski.blogspot.com/

Bartek Morawski tym razem jako fotograf, super!

1920 Bitwa Warszawska, uczestnik Bar Vip, Bartek Morawski   -  aktor swietne zdjecie :)

podmark

Pan Morawski to męski odpowiednik Frytki - nie chcą go w mediach, ale on pcha się drzwiami i oknami. Wystąpił w reality show, niezliczonej liczbie reklamówek, zagrał kilka epizodów w serialach - mimo to, sympatia Polaków do niego nie wzrosła. I chyba dobrze. Człowiek niezwykle drażniący  :los:

chatiflatt

@pankoracz - to ty Bartek? :)

Sierpień 2010, obrona krzyża pod Pałacem. Wściekły Morawski prawie rozszarpał jednego z tych, którzy chcieli krzyż "przenieść". Dziś - nadal wielki patriota - reklamuje Stoperan i środek na grzybicę u stóp. Jak widać, PiS skupia "wykluczonych" ze wszystkich środowisk.

Barbara Weston

chatiflatt

Iwona Węgrowska była luksusową prostytutką?!

Szokujące doniesienia jednej z gazet! Po ujawnieniu, że Joanna B. córka rockmana z Lady Pank, jej matka Danuta oraz żona znanego muzyka - Ewa L. nakłaniały do nierządu modelki, okazało się, że wśród pań do towarzystwa podobno była Iwona Węgrowska

"Super Express" dotarł do zapisów w aktach z seksafery. Jak podaje gazeta Emilia P. dwa razy namówiła Iwonę Węgrowską do "uprawiania prostytucji".

"Zimą 2007/2008 roku nakłoniła, a następnie ułatwiła Iwonie Węgrowskiej uprawianie prostytucji w ten sposób, iż zaproponowała i zorganizowała jej wyjazd do Courchevel we Francji celem świadczenia usług seksualnych za pieniądze" - pisze dziennik powołując się na zapiski prokuratury. Jednak to nie koniec, piosenkarka udała się podobno na drugi taki sam wyjazd. "W kwietniu 2008 roku nakłoniła, a następnie ułatwiła Iwonie Węgrowskiej uprawianie prostytucji w ten sposób, iż zaproponowała i zorganizowała jej wyjazd do Barcelony celem świadczenia usług seksualnych" - dodaje gazeta cytując akta oskarżenia.

Iwona Węgrowska w rozmowie z "Super Expressem" przyznała, że wyjechała do Francji. - Przyznaję, iż jako znana piosenkarka w czasie, kiedy nagrałam piosenki, które stały się hitami, dostałam propozycję wzięcia udziału w imprezie we Francji. Wyjazd ten zaproponowała mi koleżanka ze szkolnych lat Greta L. (był to jedyny wyjazd tego typu, w którym wzięłam udział), więc dlaczego miała odmówić? Zwłaszcza, że za pojawienie się tam jako celebrytka miałam otrzymać zwrot kosztów dojazdu. Poza tym kilka lat temu byłam już w tej sprawie na policji i wyjaśniałam wtedy całą sytuację i fałszywe pomówienia. Ponadto zaznaczyłam podczas przesłuchania, że wzięłam pieniądze, które pokryły koszty związane z moim udziałem w tym wydarzeniu. Nie czuję się winna w żaden sposób, bo była to nic nieznacząca dla mnie impreza, na której nie świadczyłam żadnego rodzaju usług poza moją obecnością - tłumaczy się w rozmowie z gazetą Iwona Węgrowska.

źródło: fakt.pl
Barbara Weston

Nayma

CytatWyjazd ten zaproponowała mi koleżanka ze szkolnych lat Greta L.
Od razu skojarzyło mi się z Gretą Ludziejewską, uczestniczką drugiej edycji programu Top Model. Zostań modelką, która dotarła do półfinałowej 27. Greta w kwietniu 2008 roku pojawiła się w miesięczniku Playboy.

EDIT: I chyba w swoich skojarzeniach się nie myliłam. ;)
Iwona Węgrowska (ur. 17 maja 1982 w Żorach)
Greta Ludziejewska (13 lipca 1982 r. w Żorach)

źródło: wikipedia.org

chatiflatt

O! To już wiem dlaczego Korwin-Piotrowska zareagowała na ten nius tak wybuchowo na swoim profilu na FB :ubaw:

A Greta to całkiem ładna dziewczyna (uwaga - nie jest oskarżona, więc wklejam zdjęcie)

Barbara Weston

podmark

A o Morawskim znowu głośno.
Ten aktorzyna prowadził spontaniczną rozmowę z Beatą (stra)Szydło, udając kierowcę.

Że też mu się nadal chce... Po tylu latach ;)

Showmag

"To absolutna dzicz (...) Do UE kroczy patologia, jakiej dotychczas nie mieliśmy okazji nigdy oglądać" - wstrząsająca relacja Kamila Bulonisa o sytuacji na granicy Austrii i Włoch
https://showmag.info/2015/09/05/to-absolutna-dzicz-do-ue-kroczy-patologia-jakiej-dotychczas-nie-mielismy-okazji-nigdy-ogladac-wstrzasajaca-relacja-kamila-bulonisa-o-sytuacji-na-granicy-austrii-i-wloch/

Showmag

Włoska policja dementuje doniesienia uczestnika "Baru", dotyczące wydarzeń na granicy Austrii i Włoch
https://showmag.info/2015/09/12/wloska-policja-dementuje-doniesienia-uczestnika-baru-dotyczace-wydarzen-na-granicy-austrii-i-wloch/