Ugotowani

Zaczęty przez Showmag, Nd, 08 Sie 2010, 19:53:12

Toni

Chciałbym edycje z gwiazdami składające się z takiej samej ilości odcinków jak odcinki ze zwykłymi uczestnikami
a niestety zapowiada się jak narazie tylko jeden taki odcinek. Może to się zmieni i w końcu będzie normalna edycja
z gwiazdami. Niedziela godzina 20:00 idealna.

Informacja ze strony na facebooku:
"Ponieważ dostajemy sporo pytań na temat nowej edycji informujemy, że w najbliższym sezonie pojawi się tylko jeden odcinek z celebrytami, pozostałe odcinki nagrywamy ze "zwykłymi" uczestnikami."
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

Nowy sezon rozpoczął się naprawdę dobrze. Charyzmatyczni ludzie, fajne wnętrza, jeszcze lepszy montaż. Ten program mi się nie znudzi :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

chati, mam to samo!  :yeah:
Naprawdę program niesamowity, wciągający do samego końca. Oby trwał jak najdłużej. I jeszcze te teksty lektora typu "rozmawiają ślepi o kolorach" i sugestia do uczestników gdy dyskutowali o daniach. Bomba!  :ubaw:

chatiflatt

Dobra ekipa robi ten program :)

Ciekawostka: w pierwszym sezonie występowała Ania Starmach i wygrała 5 tys. Jak wiadomo, w "Ugotowanych" występują amatorzy, zawodowo niezwiązani z gotowaniem. W programie nie podano, że Ania ukończyła francuską szkołę kulinarną, za to od momentu rozpoczęcia współpracy z TVN (gotowanie w DDTVN, jurorowanie w "Masterchefie") odcinek "Ugotowanych" z jej udziałem przepadł, nie ma go na TVN Player, na chomiku, nigdzie.

W drugim sezonie brał udział także ówczesny chłopak Starmach https://ugotowani.tvn.pl/uczestnicy/maciej-zajmuje-sie-fotografia-odc5-edycja-ii-krakow,413.html i również wygrał 5 tys. Para pojawiała się później w DDTVN i gotowała wspólnie dla widzów.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

Cytat: chatiflatt w Nd, 24 Lut 2013, 19:22:13
w pierwszym sezonie występowała Ania Starmach i wygrała 5 tys. Jak wiadomo, w "Ugotowanych" (...) za to od momentu rozpoczęcia współpracy z TVN (gotowanie w DDTVN, jurorowanie w "Masterchefie") odcinek "Ugotowanych" z jej udziałem przepadł, nie ma go na TVN Player, na chomiku, nigdzie
Magia TVN :)

chatiflatt

Ta magia czasem przeraża :)
Barbara Weston

Toni

Bardzo dobry wynik pierwszego odcinka 4. edycji Ugotownych. Obejrzało go 2,62 miliona widzów.
[Nielsen Audience Masurement]

Toni

Odcinek z gwiazdami zostanie wyemitowany 17. marca.

Toni

Dotąd wyemitowano pięć odcinków czwartej edycji programu "Ugotowani".
Średnia oglądalność to 2,67 miliona widzów.
Odcinek z gwiazdami 17. marca obejrzało 2,753 miliona widzów.
[Nielsen Audience Masurement]

Showmag

Damian

I bardzo dobrze, naprawdę ciekawy program. Lektor mnie rozbawia do łez swoimi komentarzami.  :ubaw:

Toni

W nowej edycji Ugotowanych pojawi się (tak jak w edycji wiosennej) odcinek Ugotowanych z gwiazdami.
Tym razem będzie to Michał Szpak, Natalia Nguyen (jurorka Bitwy o dom), Rafał Brzozowski i Marta Wierzbicka.