Inne programy o renowacjach

Zaczęty przez Showmag, Pt, 18 Lut 2011, 05:14:44

chatiflatt

TTV, czyli właściwie TVN, szykuje konkurencję dla Gessler.

CytatJuż 19 stycznia w TTV rusza emisja kulinarnego show "Na noże" (sobota o godzinie 20.05) Prowadzący, Aram Mnacakanow, właściciel ekskluzywnych lokali w Sankt-Petersburgu, o sztuce prowadzenia kulinarnego biznesu wie wszystko. Postawi na nogi każdą restaurację, nawet taką, której grozi bankructwo. Tym właśnie będzie się zajmować w programie. Aram znajdzie przyczyny restauracyjnych kłopotów, wprowadzi innowacyjne pomysły do menu oraz wniesie wiarę w sukces. Czy oddali od podupadających restauratorów widmo bankructwa?

źródło: media2.pl
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

Oglądał ktoś? Ja przegapiłem. Jak sobie radzi "Gessler 2"?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Obecnie "Ostre cięcie" to mój ulubiony program w telewizji.
Myślę, że to takie "Fryzjerskie Rewolucje". Program na pewno spodobałby się wszystkim widzom "Kuchennych rewolucji". Wielka szkoda, że program nie emituje sam TVN. Sukces byłby  gwarantowany.
Obecnie sam pracuję z fryzjerkami i ten program to świetny materiał szkoleniowy. Najlepsza była fryzjerka, która chciała ściąć włosy pod kątem równoległym. :D