The Voice of Poland

Zaczęty przez Showmag, Śr, 06 Kwi 2011, 08:53:58

podmark

Odetchnąłem z ulgą, gdy dowiedziałem się, że Krautwurst zajął czwarte miejsce. To taka druga Natasza Urbańska - niby ma wielki talent, urodę, a jednak ludzie go nie lubią  :devil:

ixa86

Mam dokładnie takie same odczucia :P bo głosu nie można mu odmówić no ale to nie wszystko jak widać...
Wolałam Antka no ale jak wiadomo nie tylko zwycięzca robi karierę - i jakoś nie wydaje mi się żeby Damian cieszył się z perspektywy występu  w sylwestrowej dwójce :devil:

Toni

W Holandii, Niemczech The Voice cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem a jest bardzo podobnie jeśli chodzi
o głosy uczestników. U nas skromne 2,27 miliona.
Program niby fajny. Ciekawa koncepcja ale brakowało mu czegoś. Nie wiem jednak czy da się to jakoś naprawić, coś zmienić jeśli miałaby być kolejna edycja. Zmienić można tylko jury (nie wiem czy to coś dałoby) gdyż koncepcja musi pozostać przecież ta sama.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

brotherfan

Mam nadzieję, że mimo kiepskich wyników program wróci do TVP2. Moim zdaniem to najlepszy program rozrywkowy wyemitowany przez TVP w ostatnich latach. Nie rozumiem też wyboru widzów, którzy nie chcieli oglądać programu...no ale cóż.
Dobrze, że TVP nie przekreśliła jeszcze tego programu i będą na jego temat dyskutować.

chatiflatt

Ciekawostka: do teścia Antka Smykiewicza dobrał się TVN, tfu! TTV :) https://youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AD-BCzm4NJw
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Nie dziwię się. Pierwsza edycja takiego formatu i tylko 2,27 milionów widzów to bardzo kiepsko jak na możliwości naszej oglądalności.
Nie sądzę, żeby w 2. edycji miało być coś lepszego i większa oglądalność.
W Czechach i na Słowacji zapewne także pierwsza edycja będzie ostatnią.

Damian

Oby producenci "X Factor" zrobili to samo. Bo ma równie słabą oglądalność, a z dwóch widowisk o wiele ciekawszy był "The Voice".

Toni

Chcesz zrobić na złość fanom programu X-Factor? :) Na starcie taka oglądalność nie wrózyła nic dobrego kolejnej edycji stąd słuszna decyzja.
Nie bój się X-Factor nie doczeka się tylu edycji co TzG czy nawet YCD. Jeśli będzie trzecia edycja to wydaje mi się, że na niej się skończy.

Damian

Nie chcę nikomu robić na złość. Chodzi mi o to że "The Voice" stał na o wiele lepszym poziomie. Odcinki były interesujące i ciekawe, szkoda że spada dobry program a takie inne byle co zostaje.