Mam Talent! 4

Zaczęty przez Showmag, Cz, 24 Lut 2011, 23:21:43

Toni

Po raz kolejny program "Mam talent" był najchętniej oglądanym programem podczas weekendu.
Obejrzało go 4,463 miliona widzów.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

chatiflatt

Zdarzało się, że Marcin Prokop naśmiewał się z TzG i JOŚ. Warto zobaczyć: https://youtube.com/watch?v=Viepu4z-DFs
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Wspomniał nawet pytając (także się śmiejąc) czy w Niemczech mają także Mam talent. Wie dobrze o tym, że mają bo powiedział o będącym w jury Dieter Bohlenie. :)

Toni

Kolejny wzrost widzów (szczerze mówiąc dziwię się gdyż nudą wieje że hej).
Tym razem widzów było o ponad 300 tysięcy więcej niż podczas poprzedniego odcinka.
Ostatni odcinek obejrzało 4,756 miliona widzów.

Damian

Nie wiem co w tym programie jest jeszcze ciekawego. Totalna nuda. Nie dość że jest X Factor, to ludzie i tak pchają się ze śpiewaniem do Mam talent. Właśnie dlatego nie oglądam tego programu. Ileż można śpiewać!

Toni

Odetchnąłem podczas odcinków kastingowych, że nie ma takiej lawiny śpiewaków jak w poprzedniej edycji
ale teraz w odcinkach na żywo nie wiem skąd nagle ich się znów tyle wzięło. Bardzo podobnie jak rok temu.
Za dużo tym bardziej właśnie, że jest już X-Factor. Z drugiej strony ktoś musi zapchać dziurę nie twierdząc,
że wszyscy Ci co śpiewają w Mam talent nie są dobrzy itp. Owszem niech będą osoby śpiewające ale nie tak dużo.
Wolę już jednak zdecydowanie większą ilość osób śpiewających niz miałyby byle jacy "utalentowani" przechodzić dalej tylko dlatego, że musi być określona liczba osób w półfinale.

Showmag

Toni

Wielki spadek zanotował ostatni odcinek Mam talent. Obejrzało go 4,188 miliona widzów podczas gdy poprzedni to 4,756 miliona widzów.

Showmag

Showmag

Toni

Ostatni odcinek półfinałowy obejrzało 4,288 miliona widzów. To o ponad 100 tysięcy więcej w porównaniu do odcinka poprzedniego lecz i tak bywało w tej edycji lepiej.
Mimo tego zapewne można się spodziewać 5. edycji w przyszłym roku.

ciriefan

Bardzo dobra edycja. O dziwo, jak zawsze mi się bardziej podobały castingi a odcinki na żywo niekoniecznie, tym razem było odwrotnie. Castingi mi się nie podobały i myślałem, że to będzie porażka, ale zostałem pozytywnie zaskoczony. W jury drażni mnie jedynie Foremniakowa. Chylińska to jurorka idealna. Kozyra jak dla mnie się sprawdził jako juror, aczkolwiek to do niego należy najbardziej żenujący moment sezonu - jego taniec po wygranej Kacpra pobił wszystkie tragiczne, nieskładne i bezsensowne wypowiedzi Foremniakowej. Półfinały były bardzo mocne. W finale znalazły się tylko 2 osoby, którym nie kibicowałem w półfinałach - zamiast Tomasz Piotrowskiego i jego płonących piłeczek powinna w finale być stepująca Beata Rozmanowska, natomiast zamiast magika ta osoba, którą odrzucili jurorzy, gdy była dogrywka w półfinale (już nie pamiętam kto to). Przed finałem moje top 3 to byli Marta Podulka, Kacper Sikora i Mira Art, aczkolwiek występ Marty w finale mi się nie spodobał. Na 4 miejscu był Piotr Karpienia, ale w finale od Marty był lepszy i to on wskoczył do mojej top 3. W prawdziwej final 3 była trójka z mojego top 4, a tym samym zwycięzca, więc jak dla mnie edycja bardzo udana :)

Toni

Mnie zaskoczyły odcinki kastingowe zdecydowanie większą różnorodnością występów niż w poprzednich edycjach ale niestety dalej to już standardowo było. Zdaję sobie sprawę, że ciężko aby w każdej edycji były zupełnie inne zdolności uczestników
a nie cały czas jakieś skoki, fikołki, akrobacje itp stąd dla mnie ten program jest już pogrzebany. Co do Kozyry w jury to nie pasuje mi on tam. Widziałbym kogoś innego lecz nie wiem kogo. Musiałbym się chyba dłużej zastanowić.