The Voice of Poland

Zaczęty przez Showmag, Śr, 06 Kwi 2011, 08:53:58

Kardines

Po 3 tygodniach trochę sie przekonałem do programu, wydaje się ciekawszy niż zaraz po oglądnięciu 1 odcinka. Rzecz która zaczyna wkurzać - połowa uczestników to doświadczeni muzycy którzy mają już na koncie powydawane płyty, grają w zespołach, współpracowali ze znanymi artystami, jury itp. Jakoś bardziej przekonany byłbym gdyby pojawiali się tam prawdziwi amatorzy. Ogólnie jest lepiej ale nadal wybieram Mam Talent :]

Rosa

Dla mnie też nabardziej wkurzające jest to ze trafiaja się znajomi/uczniowie ktorzy trafiaja potem do drużyn jurorów.
Drugą rzeczą ktora mi sie nie podoba to to ciągłe spogladanie jurorów i komunikowanie się ze sobą "to jak, wciskamy, nie wciskamy, co sądzisz" Wypacza to wg mnie sama ideę programu czyli głosowanie w ciemno.

Toni

Oj przesadzają z tym Nergalem. Nakręcają to, że hej.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Wzrosła oglądalność trzeciego odcinka The Voice. Obejrzało go ponad 2,5 miliona widzów jednak i tak z wszystkich talent search show ma nadal najmniejsze wzięcie i tak moim zdaniem pozostanie.

Showmag

"The Voice" kontra "Mam Talent! 4", "Tylko Muzyka 2" kontra "Taniec z Gwiazdami 13": który program ogląda najwięcej widzów?
https://showmag.info/2011/09/20/the-voice-kontra-mam-talent-4-tylko-muzyka-2-kontra-taniec-z-gwiazdami-13-ktory-program-oglada-najwiecej-widzow/

Toni

W najbliższych odcinkach The Voice relacja z kastingu z Pomorza oraz Mazowsza.

chatiflatt

Mam wrażenie, że do "przesłuchań w ciemno" zaproszono dwie grupy ludzi: profesjonalistów z dobrym głosem, związanych mniej lub bardziej z programami i festiwalami TVP oraz "pajaców", czyli kompletnie nieumiejących śpiewać, za to z nadmiarem emocji.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Mimo szerokiego rozgłosu w mediach związanym z zamieszaniem wokół Nergala "The Voice of Poland" jak na razie nie jest hitem i chyba nie wygląda aby się stał. Przegrywa ze swoimi głównymi konkurentami.
We wrześniu średnia oglądalność programu wyniosła ponad 2,260 mln widzów. Program przegrywa z "Mam talent" oraz "Hitem na sobotę" w TVP1.
Być może poprawi się coś po finale "Mam talent" gdyż "The Voice" zakończy się jako ostatni.

Toni

Jutrzejsze odcinki "The Voice" to Dolny Śląsk oraz Mazowsze.