Taniec z Gwiazdami 13

Zaczęty przez Showmag, So, 20 Lis 2010, 01:55:49

Toni

Liczę na to że Krzysztof Ibisz znajdzie czas na TzG i wystąpi. :)
Szczerze mówiąc co do Tatiany Okupnik, ją to bym akurat chętnie zobaczył w programie.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Jakoś nie chce mi się wierzyć w to, że gdyby nie kontuzja kolana Magda Gessler chciała wziąć udział w TzG.

Toni

Podoba mi się jak np taka osoba która dostała propozycję do TzG wie że u niej z tańcem nie bardzo, wie sama po sobie że nie czuje się w tym na siłach, nie idzie do tego propgramu bo nie chce się zbłaźnić mimo że proponują wielkie pieniądze.

Toni

Dobrze że została opublikowana taka lista, aczkolwiek dwanaście edycji za nami i wiemy kogo Tvn chciał zaprosić do udziału w TzG. Można tylko stwierdzić, że gwiazdy które przystały na to, żeby mówić na nie gwiazdy nie wezmą udziału w tym programie, :) więc powinni zmodyfikować nazwę programu na "Zatańcz z nami". :)

Phil

W 13-ej edycji "Tańca z Gwiazdami" udział weźmie Stanisław Karpiel - Bułecka (był w polskiej drużynie w programie WipeOut.

Toni

Też słyszałem i czytałem, że młody Karpiel-Bułecka zatańczy. :) Starszemu to nie potrzebne. :)

Phil

TVN będzie go lansować. O swoim udziale w programie poinformował w sobotę w "Dzień Dobry Wakacje". Ma podobno również nagrywać płytę ;)

Toni

Także zauważyłem że zaczął się jego lans w weekendowych wydaniach DDTVN. :)
Moim zdaniem edycje Tzg które jeszcze się pojawią są policzone na palcach jednej ręki.
Powinni zacząć już mysleć nad programem który wejdzie na jego miejsce (który ma szansę na dużą liczbę edycji),
być może już myślą. :)