X Factor 2

Zaczęty przez Showmag, Pt, 27 Maj 2011, 22:20:20

Toni

Dobrze wiedzieć że odbędą się dwie kolejne edycje X Factor. :)
Może po 1.edycji się wyrobi i w następnych będzie lepsza.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

joker

Rzadko się tak dzieje, ale trzymajmy kciuki :) Zresztą wydaje mi się, że nawet jeśli jej to obiecano (czy podpisała kontrakt) to nie znaczy, że faktycznie 2 kolejne edycje powstaną. Ale przynajmniej jedna jest już raczej pewna.

Toni

Co do drugiej edycji to także jestem pewny że powstanie, co do trzeciej to już takiej pewności nie mam.
Pudelek podał jakiś czas temu że X Factor ogląda z tygodnia na tydzień coraz mniej widzów. No ale to pudelek więc trzeba zachować dystans.

Showmag

Toni

Kube i Czesława jako jurorów bym zostawił, co do kobiety na miejsce Mai musiałbym się dobrze zastanowić kto byłby pożądany na tym miejscu. :) Ktoś ma jakieś typy?

Toni

Teraz już wie z czym to się je. :) Pierwsza edycja to test zarówno dla realizatorów, producentów, jury a także prowadzących (jeśli debiutują w takiego typu programach show). Nie sądzę, żeby miałoby go nie być w roli prowadzącego w drugiej edycji.

Damian

No nareszcie jakaś mądra decyzja. Od początku myślałem że w polskiej wersji będzie czterech jurorów. Bardzo dobrze będzie, jeśli w nowej edycji będzie czwarta osoba.

Toni

Czy musimy się wzorowć na zachodnich wersjach formatu żeby mieć także cztery osoby w jury? Jest dobrze jak są trzy osoby i trzy grupy. Tak naprawdę głównie chodzi o solistów ale dzielić ich jeszcze na płeć, bez przesady. Wówczas zespoły poodpadałyby pierwsze. Czy gdzieś wogóle wygrał jakiś zespół? Plus jedyny że zwiększona liczba koncertów na żywo.

Showmag

chatiflatt

Wywiad z Wojewódzkim w Bluszczu ukazał się zanim wybuchła afera z "telefonem do Murzyna" i "po ch*j do mnie dzwonisz". Ten człowiek jest bezczelny, ale jak przeczytacie wszystkie wywiady, których ostatnio udzielił to na pewno zauważycie, że prowokacje służą mu jedynie do wypromowania organizowanej przez siebie imprezy.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Tacy ludze w mediach (i chyba nie tylko) muszą być, gdyż byłoby nudno. Ja go zawsze lubić będę, gdyż fajna jest bezczelność połączona z inteligencją (za wyjątkiem użycia wulgarnych słów).

chatiflatt

A jeśli publicznie wyśmiałby Twoją matkę - to też byś go lubił i śmiał się z jego dowcipu? Przecież bez niego byłoby nudno. Jak byś się czuł, gdyby zadzwonił do Twojej matki i nabijał się z cech jej wyglądu, charakteru, koloru skóry.

Tak właśnie czują się osoby wyszydzane przez Wojewódzkiego w imię "pokazania prawdziwej twarzy Polaków".
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston