Taniec z Gwiazdami 12

Zaczęty przez Showmag, So, 12 Cze 2010, 16:38:36

Damian

Przed chwilą z programu odpadła Patrycja Kazadi!  :szok: Byłem pewien że dzisiaj odpadnie Edyta Górniak.

Pudelek

Ten Staliński rzeczywiście jest taki dobry czy to kolejna przyszła gwiazda lansowana przez TzG?
Trzymam kciuki za Monikę Pyrek bo jest jedną z nielicznych sław z mojego miasta.

Meeg

Cytat: Pudelek w Nd, 14 Lis 2010, 22:25:35
Ten Staliński rzeczywiście jest taki dobry czy to kolejna przyszła gwiazda lansowana przez TzG?
Bardzo dobrze tańczy, moim zdaniem to jest najmocniejsza czwórka w całej historii programu, nie było kogo wyrzucić :D.
W finale chciałabym Pyrek i Stalińskiego, bo jak bardzo lubię Górniak, tak strasznie ją faworyzowali w niektórych odcinkach i nie zasługuje na finał. Chociaż wczorajsza rumba piękna :).
A kto wygra, tego jestem pewna, Pyrek ma straszną przewagę w głosowaniu i nie ma szans, żeby ktoś ją wyprzedził, z czego też bardzo się cieszę (chociaż z tego finału obojętne kto wygra, będzie dobrze).

Damian

Właśnie odpadła z programu Edyta Górniak. Jestem w szoku bo pierwsze miejsce zajęli Paweł i Izabela , a przez cały program prowadziła Monika Pyrek. Mam nadzieję że to ona wygra program , za tydzień w wielkim finale.  :prosi:

Meeg

No i Górniak odpadła :D.
Ja nie byłam w szoku, że Paweł i Iza wygrali, bo Monika prowadziła tylko przez chwilę, po pierwszym tańcu to Staliński miał przewagę. W finale minimalnie bardziej kibicuję Pawłowi i Izie, ale obojętne kto wygra to i tak będę bardzo zadowolona!

Damian

Monika Pyrek Zwyciężczynią 12 edycji Tańca z Gwiazdami! Bardzo się cieszę , na to liczyłem.  :prosi:

Meeg

Bardzo dobry finał, świetne freestyle, szczególnie Stalińskiego powalił mnie na kolana :D.
Z wygranej Moniki bardzo się cieszę, jak najbardziej na to zasługiwała, polubiłam ją i Roberta Rowińskiego. Odrobinę mocniej byłam za Pawłem, ale i tak bardzo się ucieszyłam.
Generalnie edycja udana, moim zdaniem jedna z lepszych, chociaż 10 i 2 nic nie pobije, ale ta plasuje się bardzo wysoko (na pewno było duuuużo lepsza od poprzedniej!).

joker

Ostatnio dosyć często polskie gwiazdeczki wpadają w ręce policji :D