Bitwa na głosy 2

Zaczęty przez Showmag, Cz, 05 Maj 2011, 19:48:09

Toni

Pierwszy odcinek "Bitwy na głosy" w kategorii wiekowej 4+ zgromadził 2,584 miliona widzów, podczas gdy w tym samym czasie "X-Factor" obejrzało 3,295 miliona widzów.
[Wirtualne media]
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

"Tylko Taniec", "X Factor 2", "Bitwa na głosy 2" i "Tylko Muzyka 3": który program oglądało najwięcej widzów?
https://showmag.info/2012/03/05/tylko-taniec-x-factor-2-bitwa-na-glosy-2-i-tylko-muzyka-3-ktory-program-ogladalo-najwiecej-widzow/

Showmag

TVoP

Dzisiejszy odcinek to przegięcie w ustawce.
Janusz Panasewicz, drugi w sondażach do odpadnięcia w tym odcinku nagle na podium? No ciekawe.
A nie jest dla nikogo raczej tajemnicą, że w tym programie głosuje się na gwiazdy, nie ich zespoły.

Showmag

Phil

Cytat: TVoP w So, 17 Mar 2012, 21:52:32
Janusz Panasewicz, drugi w sondażach do odpadnięcia w tym odcinku nagle na podium?
W jakich sondażach?
Ludzie nie tylko głosują na gwiazdę, ale i na piosenkę. Wydaje mi się, że dlatego właśnie wygrał Rynkowski. Zespół Janusza też zaprezentował znany prawie wszystkim utwór, więc.

chatiflatt

Odpadła Gosia Stępień. Szkoda, najładniej śpiewała.
Górniak zeszła ze sceny jako pierwsza.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

TVoP

Cytat: Phil w Nd, 18 Mar 2012, 17:27:52
W jakich sondażach?
Ludzie nie tylko głosują na gwiazdę, ale i na piosenkę. Wydaje mi się, że dlatego właśnie wygrał Rynkowski. Zespół Janusza też zaprezentował znany prawie wszystkim utwór, więc.
Na Facebooku, gdzie głosuje parę tysięcy osób.
Jeżeli głosowaliby także na piosenkę, to raczej na podium według mnie stałaby także Natalia Kukulska. Widzowie głosują na ludzi, których lubią, bez względu na to, jaki ma zespół i jaką piosenkę śpiewają. Janusz i Ryszard razem nie mieli szans na zdobycie największej ilości głosów. Z "Moves Like Jagger" się zgodzę, mogli głosować dlatego, ale Janusz był na podium tylko dlatego, że jakaś firma z Olecka jest sponsorem, i tak będzie do co najmniej półfinału.

CytatGórniak zeszła ze sceny jako pierwsza.
Też rzuciło mi się to w oczy, wszystkie zespoły i trenerzy żegnali się z siostrami, a ona od nich poszła. Nie zdziwiło mnie to, bo Edzia jest tam chyba dla własnej promocji i przypomnienia. Wątpię, żeby pomagała w jakiś sposób osobom ze swojej drużyny. Wszystko pod publiczkę.  Może myślała, że zeszli już z anteny.  :los:

Phil

Gdzieś widziałem listę celów, o które grają gwiazdy. Większość bierze udział, by pomóc domom dziecka i tego typu placówkom. Natomiast Edyta zamierza przeznaczyć pieniądze na "Ekologię" (cokolwiek to znaczy, to może być praktycznie wszystko) :)

TVoP

Może chodzi o ekologiczne botoksy.  :devil:

TVoP

W drużynie Natalii Kukulskiej dostrzegłam dzisiaj podczas powtórki Agnieszkę Zawidzką, która dwa lata temu brała udział w programie Śpiewaj i walcz. Wyjątkowo krzywa twarz zapadła mi w pamięć.

ciriefan

Mimo, że nie oglądam, to jestem zaskoczony i chyba faktycznie ktoś miał rację pisząc, że to jest podstawione. Najpierw Natalia Kukulska, potem Edyta Górniak, odpadają same najpopularniejsze osoby, a to jest dziwne. I Rynkowski co tydzień na 1 miejscu, hmmm, ja obstawiałem go jako kogoś, kto odpadnie pierwszy :P