Tylko Taniec

Zaczęty przez Showmag, So, 03 Gru 2011, 10:32:03

podmark

Odcinki z Anderszem zostały nagrane, więc zostaną też wyemitowane.
Teraz jedyna możliwość to znaleźć zastępstwo na odcinki live, które będa od kwietnia.

Phil

Odcinki castingowe są nagrane prawie do końca. Z tego co wiem jeszcze nie nagrano jeszcze "panelu jurorskiego", w którym jury wybiera półfinalistów. Nie pamiętam teraz czy w MBTM panel zajmował cały osobny odcinek czy tylko część piątego.

podmark

Wybieranie półfinalistów prezentowane było przez kilka minut na końcu piątego odcinka, więc to można nagrać już z zastępczym jurorem.

Ediss

Może być też taka możliwość, że panel odbędzie się bez Alana, a on sam pojawi się dopiero na odcinkach live.

chatiflatt

Życzę mu jak najlepiej, ale nazywanie go aktorem to gruba przesada.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Damian

Wątpię żeby wrócił. Jego stan jest ciężki.

Kardines

W panelu bez sensu gdyby brał udział ktoś nowy kto nie widział występów castingowych, ale na odcinki live pewnie znajdą jakieś zastępstwo.

chatiflatt

Portale internetowe bezmyślnie kopiują informację z Faktu, że Andersz miał wylew krwi do mózgu. Przy upadku z wysokości w 80 proc. przypadków dochodzi do krwiaka podtwardówkowego, czyli krwawienia okołomózgowego, a nie krwawienia wewnątrz mózgu. Żeby młody człowiek dostał wylewu krwi do mózgu musiałby ktoś walić jego głową o podłogę, albo mieć tętniaka, który pęka na skutek urazu.

Bezmyślne kopiowanie.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

ciriefan

No i już po 1 odcinku. Program mi się nawet podobał. Jest jednak sporo minusów. Jak dla mnie głównym minusem jest Alan Andersz. Nie wiem, jak on się znalazł w jury. Tekst "nie jaram się tańcem ludowym" to żenada. Nikogo nie obchodzi, czym on się jara, a czym nie. Wolałbym, żeby oceniał występy obiektywnie, bo na fachowość to nie ma co liczyć. Reszta jury na plus, nawet Liszowska jest okej i ma własne zdanie. Drugim minusem jest to, że ten program tak strasznie przypomina Must Be The Music. Mogliby jakoś zmienić formułę czy coś. Kolejny minus jest taki, że jakoś strasznie krótki ten odcinek był. A może mi tak tylko się wydawało, bo uwielbiam taniec, więc może to subiektywne odczucie ;) Pora na plusy. Profesjonalna część jury i Liszowska na pewno na plus. Świetni prowadzący, jak dla mnie lepsi niż w MTBM. Kasię Kępkę uwielbiam, jest bardzo naturalna i żywiołowa, miła odmiana w porównaniu z przesłodzoną i sztuczną Pauliną Sykut. I kolejny plus to coś, co jest mi bardzo bliskie, a mianowicie to, że mogą się pokazać formacje taneczne. Jeśli chodzi o uczestników, to jak dla mnie top 3 odcinka to 1 miejsce koleś od poppingu 2 miejsce Caro Dance i 3 miejsce para z tą kobitką na wózku.

Damian

Przyznam że program mnie zaciekawił, tyle że u mnie jest na odwrót niżeli u mojego poprzednika wyżej, bowiem odcinek wydawał mi się za długi. Powinni też pokazywać więcej tych którzy się nie dostali, bo w tym odcinku tylko jedna osoba się nie dostała. W całym jury denerwuje mnie Alan, wydaje mi się że chce się upodobnić do jurora z MBTM, czyli Łoza, reszta okej. Może trochę naciągane wychodzenie Michała i gratulowanie uczestnikom. Prowadzący świetnie dobrani, uwielbiam Kasię Kępkę. Ogólnie program na plus, z chęcią zobaczę drugi odcinek.

Toni

A ja z chęcią obejrzę jutrzejszą powtórkę o godz. 16:15 gdyż wczoraj nie miałem okazji premierowego obejrzeć.
:)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Bardzo dobry wynik oglądalności pierwszego odcinka "Got to dance - Tylko taniec". W kategorii wiekowej 4+ zgromadził on 3,356 miliona widzów.
Wyprzedził on "X-Factor." [Wirtualne media]
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!