Taniec z Gwiazdami 13

Zaczęty przez Showmag, So, 20 Lis 2010, 01:55:49

Damian

Właśnie z programu odpadł Stanisław Karpiel Bułecka.

Toni

No proszę. A myślałem, że po wczorajszym występie (i nie tylko) utrzyma się znacznie dłużej w programie.
Fajnie, że odpadł.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ja nie wiem kto głosuje na Szpaka. Z niego żadna gwiazda...  :plask:

Toni

Od kiedy to w TzG są same gwiazdy... :) taka np Wendzikowska to także żadna gwiazda moim zdaniem czy Urbański którego już nie ma czy też Stasiu Karpiel Bułecka. :)
Wyliczać można byłoby dalej. W każdej edycji są przeróżne "gwiazdy".

Tkk_Bolly

Pakosińska zagrożona już w 4. odcinku.Aż mi wczoraj serce mocniej zabiło w trosce o nią.Źle to wróży na przysłość.Przedsezonowe fawortyki (Zielińska, Marczuk, Pakosińska ) nie radzą sobie najlepiej. W tej edycji wreszcie może wygrać jakiś facet-gwiazda. Jedynie pocieszenie, że głosy smsowe są bardzo wyrównane i przy dobrym tańcu A. Wendzikowskiej za tydzień odpaść może każdy (opócz Billa i Szpaka)

Showmag

Damian

Cytat: Tkk_Bolly w Pn, 26 Wrz 2011, 13:15:50
Pakosińska zagrożona już w 4. odcinku.Aż mi wczoraj serce mocniej zabiło w trosce o nią.
Też się bałem o nią. Pewnie wyleci za tydzień. :(

Toni

Wiele wskazuje na to, że "Taniec z gwiazdami" długo nie zejdzie z ramówki telewizji TVN.
13. edycja programu we wrześniu zanotowała średnią oglądalność na poziomie ponad 4,1 mln widzów, znacznie wyprzedzając konkurencję.
Pozostaje liderem, jednak do osiągnięcia wyniku sprzed roku (4,6 mln widzów) brakuje pół miliona widzów.

chatiflatt

>W tej edycji wreszcie może wygrać jakiś facet-gwiazda.

Szpak...?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Szpak? Może narazie na to wskazywać lecz nie sądzę żeby tak się stało. Prędzej moim zdaniem Billguun.
Gdy podano oficjalnie listę uczestników pomyślałem ee napewno wygra Marczuk albo Zielińska. :)

ciriefan

Ja się nawet cieszę, że odpadł Staszek, bo jest kompletnie nieznany. Teraz w sumie zostali już sami rozpoznawalni. Co do Wendzikowskiej, ona jest chyba w M jak miłość, a to ma przecież 7 milionów widzów, więc dziwi mnie brak głosów na nią. Brak głosów na Pakosińską to też szok, myślałem, że polacy masowo oglądają kabarety. Zielińska w tym odcinku była nawet wysoko u widziów, ale nagle Kuszewski spadł, a Kordek poszedł do góry. Szpak - skąd on ma te głosy? Przecież on jeszcze niczym nie zaistniał. I tak mnie irytują te jego wypowiedzi, że pół polski go kocha, pół nienawidzi. Na miejscu Iwony i Piotra zamiast być milutkim wygarnąłbym mu, że oceniam taniec a nie jego inność i nie chodzi o żadną nienawiść z tego powodu... Jego przekonanie o własnej wyższości i wspaniałości jest tak drażniące, że szkoda gadać. Podejrzewam, że będzie on Kasią Tusk, Wesołowskim, Bryndalem tego sezonu i odpadnie w półfinale. A ja bym chciał 3 miejsce dla Darka, 2 miejsce dla Ani i pierwsze dla Bila! :)

Toni

Tymbardziej, że TzG w większości oglądają starsi ludzie, co innego gdyby młodzi to wtedy możnaby powiedzieć,
że młodzi głosują na Szpaka. Starsza osoba mało która przepada za Szpakiem ze względu na jego wizerunek zewnętrzny niestety. Bo jakże to chłopak i pomalowane paznokcie itp. Polska stoi w miejscu.

Damian

Właśnie z programu odpadła Anna Wendzikowska. Nie pomyślałbym, że to właśnie Ona dzisiaj odleci.  :pajac: