Surowi rodzice

Zaczęty przez Showmag, Wt, 10 Mar 2012, 15:44:25

Showmag

chatiflatt

Będą ciągnąć tę farsę...
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

TVN ogłasza daty premier "X Factora 3", "Surowych rodziców 2", "Kuchennych rewolucji 7" i "Top Model 3"
https://showmag.info/2013/01/28/tvn-oglasza-daty-premier-x-factora-3-surowych-rodzicow-2-kuchennych-rewolucji-7-i-top-model-3/

Toni

Czekać kiedy emisję następnej edycji (o ile ta będzie) przeniosą gdyż pierwszy odcinek drugiego sezonu obejrzało tylko
2,25 miliona widzów. Bynajmniej powinni. Uważam, że oglądalność tej edycji spadnie do poniżej dwóch milionów.
[Nielsen Audience Measuremenet]
Ugotowani o 20:00 sądzę, że zdobyły by większą oglądalność. A z gwiazdami to już wogóle. Tak mi się bynajmniej wydaje. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

Wydaje mi się, że program "Come Dine With Me" miał taką formułę: najpierw emitowano odcinki z "normalnymi" ludźmi, a wieczorem z celebrytami. Może TVN skasuje "Surowych rodziców", przeprowadzi rewoltę w ramówce i wprowadzi 2 programy tego samego dnia?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Skasuje (według mnie powinien) jeśli zejdzie poniżej dwóch milionów stąd z ciekawością będę się przyglądał wynikom.
Dawać w niedziele o 20:00 Promi dinner.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Pudelek

Zabrakło surowych rodziców w Polsce. To wysyłają do Rumunii. Kolejnym razem proponuje wysłać zdemoralizowanych nastolatków na Sybir. :devil:

chatiflatt

Albo wysterylizować ich zapijaczonych i patologicznie bezrobotnych rodziców zanim spłodzą kolejnych przyszłych kiboli. Wydaje mi się, że Korwin-Mikke kiedyś o tym mówił. Ale się wycofał.
Barbara Weston

Pudelek

Czemu Surowymi Rodzicami są zazwyczaj prości ludzie ze wsi?
Program - żenada. Nawet miesiąc jest za krótkim czasem na takie oddziaływania. Tydzień to farsa.
Zresztą w przypadku większości Surowych rodziców nawet rok by nie pomógł. Od mycia samochodu i zamiatania nie zostaje się szefem, jak to mówił wczoraj surowy tata.
Druga sprawa: Zmuszanie kogoś do określonej religii - chodzenia do kościoła to Naruszenie Konstytucji!

Showmag

"X Factor 3" i "Tylko Muzyka 5" wygrywają z konkurencją. "Perfekcyjna pani domu 3" i "Surowi rodzice 2" z mniejszymi udziałami
https://showmag.info/2013/03/13/x-factor-3-i-tylko-muzyka-5-wygrywaja-z-konkurencja-perfekcyjna-pani-domu-3-i-surowi-rodzice-2-z-mniejszymi-udzialami/

Showmag