Survivor 33: Millennials vs Gen X

Zaczęty przez Showmag, Śr, 27 Mar 2016, 21:45:08

Kardines

"Jak zapowiadają producenci, w najnowszym sezonie na graczy przygotowano kilka zwrotów akcji. Jednym z nich są Immunitety, które zostały dostosowane do otaczającego środowiska i będą trudne do zidentyfikowania."

Taaaa, oznaczony kokos z immunitetem, znaleziony bez żadnej wskazówki ;] Jak reszta informacji jest tak samo prawdziwa to zapowiada się super sezon... No i nigdy chyba nie było tak wielu osób, które od początku by budziły moją antypatie.

Rosa

Kompletnie mnie ten sezon nie rusza.
Nie cierpię całego plemienia Gen X. Z Milenijnych Zeke, Adam, Taylor i Figgy sa także całkowicie bezuzyteczni. Michelle jest wspaniała pod każdym wzgledem ale miała tego pecha że trafiła do plemienia gdzie jest Zeke i David z idolem więc za tydzień na 99% odpadnie. Zostają Jay, Hannah i Michaela a to troche mało.
Mam nadzieję że S34 mnie bardziej zainteresuje.

chatiflatt

Dlaczego uczestnicy chcą wykluczyć glinę? Co zawód policjanta ma do gry?

Po odejściu Michaeli już nie warto oglądać. Millennialsi w tej edycji to sami kretyni.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

a) gliniarze nie są generalnie w stanach lubiani
b) Tony wygrał S. Derrick wygrał BB, zaden z nich sie nie przyznał do tego że jest policjantem

chatiflatt

Ken potwierdził w odc.12 odwieczną regułę, że w grupie to mięśniak jest największym kretynem.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Spośród tegorocznych edycji S tą uwazam za najgorszą. Przegrała u mnie zarówno z S Au jak i S32. Niby coś tam się działo ale ludzie byli dla mnie strasznie nijacy, nie bylo nikogo komu bym kibicował i nikogo kogo bym naprawdę z całego serca nienawidził. Efekt, nie ma emocji i cała seria jest dla mnie w bottom 10.
A zwycięzca nie poprawil notowań, uważam Adama za jednego z gorszych zwycięzców.