Agent: Gwiazdy

Zaczęty przez podmark, So, 14 Maj 2005, 19:20:34

Showmag

1x01

Dziwny program.

Jacyś ludzie, ktorych widzę pierwszy raz na oczy, a ktorzy rzekomo w luksusach żyją (a znając polski celebrytzm to o zniżkę na botoks żebrzą u specjalistów).

Żadnego wprowadzenia kim są i co sobą reprezentują. Skąd ja mogę to wiedzieć i chcieć oglądać program o tych koszmarnych wytworach wspolczesnych mediow?
Słaby edit.

TVN-u nie oglądam od czasu Wyprawy Robinson, czyli mniej więcej od czasu kiedy tworcy tej telewizji niemal otwarcie powzieli sobie za glowny cel oglupianie narodu i szerzenie propagandy. Nie da się ukyć - od tego czasu poziom zszedł jeszcze niżej.

Tak, ładne plenery. Chyba nic więcej dobrego nie mozna napisać.
Na koszmarną prowadzącą spuszczę zasłonę milczenia.

Kardines

Brakuje klimatu zdecydowanie. Muzyki, kolacji, piórek i wielu detali które były wcześniej. Teraz ich brak odbiera dużo z uroku programu. No i ze zwykłymi ludźmi jak były jakieś emocje to raczej prawdziwe, teraz chocby nie wiem co by się działo, będzie wyglądało na udawane bo to jednak celebryci :P no ale jak już zrobili to obejrze do końca z ciekawości.

joker

Oglądalność pierwszego odcinka:
All4+: 13,7 shr (%), 1 917 000 amr
All16-49: 16,7 shr (%), 936 000 amr

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Rosa

W tego typu programach liczą się emocje, prawdziwe a nie udawane przez tzw gwiazdy (nawiasem mówiąc TE gwiazdy to nawet udawać nie potrafią). Obejrzałem pierwszy odcinek i moge powiedzieć że jak dla mnie byl kompletnie beznadziejny. Zła prowadząca, uczestnicy z jakiejś łapanki. Po co oni wydaja pieniądze na takie programy? Kto ma to ogladać, na jaki target oni stawiali? Kompletna pomylka.

Pudelek

Pierwszego odcinka nie widziałem. Kiedy są powtórki?

1x02
Nie jest źle. Choć za dużo jest tu gadania, a za mało zadań. Niektóre gwiazdki i prowadząca wyjątkowo nadęci.

Oglądamy dalej...

joker

Po drugim odcinku oglądalność w grupie komercyjnej nieznacznie spadła:
All 4+: 12,9%, 1 790 000
All 16-49: 16,3%, 930 000

joker

Po 3 odcinku wzrost oglądalności :
All 4+: 14,1%, 1 914 000
All 16-49: 19,3%, 1 098 000

podmark

1x05

Nikt nie ogląda?

Trzy pierwsze odcinki słabiutkie, ale ten sprzed tygodnia i wczorajszy już dało się obejrzeć. Jasne, że nie jest to ten sam klimatyczny "Agent" co 14 lat temu, ale nasze gwiazdeczki w końcu zaczęły się wczuwać w grę, a nie traktować tego jako darmowych wakacji z atrakcjami serwowanymi przez animatorów z biura podróży pod nazwą "Jake Vision".

Pudelek

Oglądam cały czas. Nie jest źle.
Szkoda, że nie zdradzają kogo uczestnicy typują na Agenta. Zawsze byłoby łatwiej widzom obstawić Agenta. Chociaż były od samego początku spoilery wskazujące pierwsze eliminacje i Agenta...

Pudelek

S01E10
Ale niespodzianka! Odpadła osoba, która według przecieków była Agentem!
Zatem robi się ciekawie. Ja obstawiam, że Agentem jest Tamara (a może Joanna?). A Wy?

ixa86

1x10
Też byłam zaskoczona bo obstawiałam Dominike :los:
Jej wypowiedzi były takie jakby sztuczne, wydawało mi się, że ma kłamstwo w oczach a tu zonk  :obrazony:

Może faktycznie Tamara ale reszta też nie jest wykluczona... sama nie wiem  :hmm: :P

Showmag

Program zmierza ku końcowi, brzydko byłoby więc nie napisac, kto jest Agentem.
A z moich obserwacji wynika, ze jest nim Hubert.

I to jest smutne. 4 sezony. I po raz kolejny ten sam schemat: Agentem jest osoba powiązana z TVN.

Chciałbym się mylić! Bardzo bym chciał.
A i tak najlepszym Agentem w tej edycji była Monika!

Pudelek

Hubert wydawał się zbyt dobrym wyborem i dlatego  pewnie ludzie Go nie obstawiali. No właśnie.  Nie powiedzieli kto i kiedy wpadł na trop Agenta.
Szkoda Tamary bo bardziej zasłużyła na zwycięstwo.