The Voice of Poland 5

Zaczęty przez Toni, Pn, 12 Maj 2014, 10:57:27

Toni

Powstanie 5. edycja "The Voice of Poland".
Jeszcze nie zdecydowano czy program zostanie wyemitowanie jesienią tego roku czy w przyszłym roku wiosną.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Oficjalnie: Marek Piekarczyk odchodzi z "The Voice". Bardzo mnie to cieszy, nie lubiłem go.

Damian

Oficjalnie: Maria Sadowska również odchodzi z "The Voice"!

Damian

Oficjalnie: Marika odchodzi z grona prowadzących "The Voice".

Damian

Niestety odejście Piekarczyka okazało się plotką. Oficjalny skład: Justyna Steczkowska, Marek Piekarczyk, Edyta Górniak, Tomson & Baron. Jak dla mnie szykuje się najgorsza edycja w historii. Z tak nudnym składem mogliby sobie odpuścić tę piątą edycję. NUDA!

Pudelek

Zastanawia mnie, czy niektórzy oglądają ten program tylko dla jury? Chyba tak jest bo nie od dziś wiadomo, że największe korzyści czekają prowadzących i oceniających,  a o uczestnikach wszyscy szybko zapominają.  Dlatego nie widzę sensu oglądania jakichkolwiek talent-shows bo to są  jury-shows.

Damian

Nie, nie tylko dla trenerów. Po prostu nowe osoby wprowadziłyby powiew świeżości, a tymczasem kolejną edycję z rzędu wałkują te same osoby. Mam dosyć tych samych słów Marka i powtarzalności chłopaków. Trenerzy w tym programie mają dużą ingerencję w to, co śpiewają uczestnicy, więc tym bardziej szybko się nudzą!