The Voice of Poland 2

Zaczęty przez Showmag, Wt, 14 Lut 2012, 23:58:27

Toni

Nawet jeśli to Kora nic nie zdziała aby licznik oglądalności poszedł w górę. Formuła programu nudna stąd jedna edycja wystarczy która tak i tak bardzo kiepsko wypadła jak na tak wielki format.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Nudna formuła to jest w "X Factor". "The Voice" jest stokrotnie lepszy. Wolę już Kayah niż przewidywalnego Kubę.  :vomit:

Toni

Taa a nie czasem dwustukrotnie? Widać, jak The Voice podoba się. Marna oglądalność i w tym podkręcanie
z udziałem Nergala (które niby rzekomo nie było specjalnie :)). Żałosne. Nie wiem na co liczą w kolejnej edycji.
Już 1. edycja była kiepska w liczbach. Kayah? Faworyzująca Mateusza Krautwursta? :) Super juror.
W innym programie talent było to samo.
Całe jury do wymiany. Nudne jak flaki z olejem, uczestnicy nie wiele lepsi byli.

Damian

Czasem mam wrażenie że masz 8 lub 10 lat.  :pajac:
Jury "The Voice" jest dobrane świetnie. Różne charaktery. Z resztą nie będę bronił programu bo szczerze nie obchodzi mnie to czy będziesz oglądał nową edycję czy nie. :D Ważne że będzie, bo program świetny.

Toni

Logiczne, że jeśli program się komuś podoba to wszystko jest na och ach. Nergal po to żeby zawiało kontrowersją (i tak się nie udało). Faworyzująca Kayah, flegmatyczny Piasek i Ania Dąbrowska.
Nie wiem może ja nie potrafię dostrzec tego świetnie dobranego jury. Pomóż mi dostrzec w nich tą świetność.

Showmag

Ediss

- Dla Rochstara wszystko już jasne :). Bardzo dobra decyzja TVP. Świetnie zrealizowany program ze świetnym scenariuszem. Trzymam kciuki za Rochstara w przekonywaniu TVP2 :D.

Damian

Nie wierzę!  :yeah: Najmądrzejsza decyzja TVP od lat!

Nayma

Ania Dąbrowska jako jedyna mogłaby zostać w jury, reszta zdecydowanie do wymiany, z Kayah na czele.

Ediss

A według mnie jury było idealne. Szczególnie patrząc na nich jako trenerów, a nie stricte jurorów jak np. w "Must be the Music".

Nayma

Jak dla mnie wcale takie idealne nie było. Historia Kayah - Mateusz Krautwurst (nie wiem czy dobrze napisałam jego nazwisko, a nie interesuje mnie na tyle ten pan bym chciała to sprawdzić), o Nergalu jako mentorze wypowiadał się jego zawodnik Gabriel Fleszar, wyeliminowany tuż przed odcinkami live - warsztaty z Nergalem trwały pół godziny, poza tym z mojej strony po tym co ostatnio ten pan odstawia w mediach nie jest już dla mnie żadnym autorytetem, a Andrzej Piaseczny jest po prostu nudny. Ania mimo wywalenia z premedytacją Oli Galewskiej w półfinale była z nich wszystkich najlepsza i chyba ją jako jedyną interesuje dalsza kariera uczestników po programie. Z tego co wiem starała się pomóc już kilku osobom z programów talent show. Kiedyś obiło mi się też coś o uszy, że Ola Galewska będzie nagrywała w Kayaxie, więc jeżeli w drugiej edycji Kayah nie wciskałaby do programu żadnych swoich znajomych, mogłaby jak dla mnie zostać. Panowie natomiast do wymiany.

Damian

Mimo tej historii z Kayah, jury było świetnie dobrane, prawie tak dobrze jak w MBTM. Szkoda jeśli będzie nowe jury.