Mam Talent! 5

Zaczęty przez Showmag, So, 03 Mar 2012, 18:40:04

Toni

Podziw dla duetu Elita mimo, że to już bodajże trzeci taki duet w historii programu. Jednak pierwsza mieszana para.
Zasłużyli na to aby trafić do finału. Mali tancerzy także.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

ciriefan

Mi się mali tancerze akurat nie podobali, byli uroczy dlatego, że są dziećmi. Jakby to zatańczyła para dorosła to szału by nie było. Zaskoczyło mnie to, że wokalista nawet nie był w trójce. Pozostała dwójka z trójki jak dla mnie ok, ale w finale wolałbym gościa od rury, bo już chyba są 2 ekipy akrobatyczne w finale i uważam, że lepsze od tego duetu.

Toni

Trzeci odcinek półfinałowy obejrzało w kategorii wiekowej 4+ 4,25 miliona widzów.
Ponad trzysta tysięcy więcej w porównaniu do poprzedniego odcinka.
[Wirtualne media]

ciriefan

To był bardzo dobry półfinał, aczkolwiek jestem zaskoczony tym, kto był w finałowej 3. Najlepsza trójka dla mnie to flecista, zespół co śpiewał Lanę del Ray i numer 1 to akrobatko-tancerka. Samo zwycięstwo małej dziewczynki szokiem nie jest - kolejny raz dzieci zdobywają sympatię widzów, z resztą poprzednio para młodych tancerzy też weszła do finału tylko dlatego, że to dzieci. Aczkolwiek jej miejsce w finale mi zbytnio nie przeszkadza, bo występ miała bardzo udany. Natomiast kompletnym szokiem jest dla mnie to, że przeszedł koleś od kostki Rubika. Był to chyba jeden z najnudniejszych występów w historii programu. Tym większy szok, że jurorzy postawili na niego.

Toni

Fajnie, że w finale tej edycji nie będzie tak jak w dwóch poprzednich czyli połowa uczestników śpiewająca (4. edycja) oraz więcej niż połowa (3. edycja).

Toni

Czwarty odcinek półfinałowy obejrzało 3,83 miliona widzów w kategorii wiekowej 4+.
[Wirtualne media]

Showmag

ciriefan

Dobry półfinał. W top 3 było moje top 3. 1 miejsce zajęło moje 1 miejsce. A jurorzy wybrali tą osobę, którą ja bym wybrał ;)

Toni

Ostatni odcinek półfinałowy w kategorii wiekowej 4+ obejrzało 4,034 miliona widzów.
[Wirtualne media]

Showmag

chatiflatt

Skoro w MT zabraknie Prokopa, może zabraknąć również Hołowni. Ale.. Ciekawe, kiedy Hołownia ot tak niechcący mimochodem wspomni gdzieś, że "poprzednia edycja była jego ostatnią", "że chce się skupić nad duchowością i miłością do bliźniego" (w tym zapewne terapią reparatywną; archiwum TVP) i inne takie pie****ety. Obstawiam, że w styczniu-lutym, kiedy producenci zaczną planować precastingi, budżety, gaże dla vipów takich jak ex-zakonnik.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

ciriefan

Świetny finał. Wprawdzie kibicowałem Pitzo i Polskiemu, jednak wygrana któregokolwiek z akrobatów też jest ok, także wynik nie jest rozczarowujący. No i na koniec występ Eweliny, czyli wisienka na torcie. Widać, że się wyrobiła i nabrała doświadczenia i nie jest już taką małą zagubioną dziewczynką jak w X Factorze :)