Inne programy o metamorfozach

Zaczęty przez Showmag, Pn, 06 Sie 2007, 15:13:19

Showmag

Terapia dla psów w "Psim psychologu"
We Wrocławiu rozpoczęły się zdjęcia do nowego programu "Psi psycholog". W reality show, które na antenę telewizyjną trafi najbliższej jesieni, telewidzowie będą mogli zobaczyć, jak poradzić sobie ze sfrustrowanymi milusińskimi.

W "Psim psychologu" swoimi radami dla włascicieli psów służyć będzie Agnieszka Janeczek, która mówi o sobie: "Jestem behawiorystką, ale wszyscy i tak nazywają mnie psim psychologiem".

"Moja praca jest jak układanie puzzli, trzeba przeanalizować wszystkie wątki, zsumować obserwacje. Mam nadzieję, że program pomoże w obaleniu mitów na temat terapii zwierząt. Przecież nie sadzam psa na leżance i nie przepytuję, jak wielu to sobie wyobraża" - opisuje swoją pracę Janeczek. Program, którego kolejne odcinki zamykać się będą w 25 minutach, reżyseruje Witold Swiętnicki. "Chcemy pokazać psychologiczne podejscie do problemów zwierząt i ich włascicieli, tak jak w TVN-owskiej "Superniani". Tyle że u nas bohaterami są czworonogi" - zapowiada twórca. Show prezentowane będzie na antenie TVP1.

[Onet.pl]

Luxis

wątpie, aby było to czyms ciekawym

Pudelek

Program mógłby być niezły gdyby był na przykład w Tv Puls. Dla telewizji publicznej to żenada! Kolejna strata pieniędzy z abonamentu! Niech jeszcze ogłoszą, że będzie to nadawane w Prime Time.

Showmag

Nowa edycja "Viva Celebrations"
Na antenie Viva Polska zadebiutuje druga edycja programu "Viva Celebrations", w którym uczestnicy przechodzą metamorfozę, a przede wszystkim fachowe szkolenie jak zyskać pewność siebie i osiągnąć sukces w różnych dziedzinach życia.

Więcej: https://showmag.info/?p=4982

Showmag

Nowe formaty w MTV Polska
Kanał MTV Polska wyprodukuje w tym roku dwa programy typu reality show, oparte na amerykańskich formatach. Do ramówki stacji trafią polskie wersje widowisk "Diary" i "My Own".

Więcej: https://showmag.info/2009/01/26/nowe-formaty-w-mtv-polska/

Pudelek

To może być ciekawe tylko, że u nas nie ma zbyt wielu piosenkarzy (panów). Nie wyobrażam sobie odcinka My own Andrzej Piaseczny lub My own Stachurski...

Albo My own Iwan Komarenko...  :los:

Kuba 942

Cytat: AaragornPremierę kolejnego dużego formatu - "My Own", przewidziano na jesień. Będzie to program typu casting show, w który fani poszukują osób podobnych do swoich idoli.
To już chyba nawet wiem o jaki program chodzi, ten zostań moją gwiazdą np. Rihanną.
Parę razy widziałem na MTV.
Polska wersja może być ciekawa

DK

Oglądałem przypadkiem pierwszy odcinek gdy gościu poszukiwał swojej Britney Spears.
I nawet nie było to takie drętwe.