Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Survior fan

https://showmag.info/forum/index.php?topic=891.msg47862#msg47862 w tym poście jest wszystko opisane.
Dostępne są napisy do 4 i 5 odc Survivor One World gdyby ktoś jeszcze o tym nie wiedział

Survior fan

Hej, na stronie napisy24 są dostępne napisy do ostatniego odcinka 14 sezonu Survivor.
Pozdro

Ciekavy

Fei Long i Swietomir prawdopodobnie ruszyli z 12 sezonem ;) Dostępne 4 odcinki, pamiętam, że wcześniej były to dwa epizody.

MAQDA17

Hej ktoś tłumaczy dalsze odcinki sezonu 24 bo zatrzymało się na odcinku 6 a to trochę szkoda ;(

sloneczko107

survivor 24 wciąż i nadal tłumaczy husar z project haven :) a to że nie robi tego szybko to tylko jego sprawa

MAQDA17

aha to trochę się uspokoiłam wiedząc że ktoś tłumaczy bo już się bałam że prace zostały wstrzymane

Katraaaa

Ja dziękuje w tej chwili osobom które tłumaczą 12 sezon .Do tej pory ( oprócz sezonu bieżącego ) był to jedyny sezon którego nie widziałam .Teraz będe na bieżąco :-)

azjaak123

Witam. Jest już odcinek 7, 8 i 9 a napisów brak. Kiedy można się ich spodziewać?

Survior fan

Husar tłumaczy tak szybko jak mu pozwala czas. Pewnie coś mu wypadło, bo napisy miały być wcześniej. Jak się czegoś dowiem to napiszę.
Katra, podziękowania należą się Fei Long'owi :) Świętomirowi też.

kati

Hej! Dopiero zaczęłam ogładać survivor znaczy wcześniej oglądałam na axn. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mogę znależć napisy do starszych serii, szczególnie mi zależy na seri 5 bo właśnie ją pobrałam ale nie mam napisów, a niestety po angielsku niewiele rozumiem :(

patryk1992

do piątego sezonu nie ma chyba napisów, a do innych znajdziesz na napisy24.pl

Survior fan

Dostępne są już napisy do 7. odc Survivor One World.

patryk1992

Dostępne są już napisy do 8, 9, 10 odc. Survivor One World

arturo

Hej. Mam pytanie. Skąd ściągacie starsze wersje survivora? Oglądałem wszystkie serie, ale chciałbym ściągnąć żeby je mieć w kolekcji:) i kedyś obejrzeć jeszcze raz od początku:)

patryk1992

musisz poszukać w wyszukiwarce google wpisujesz  np. survivor s15e03 i szukasz jakiegos serwera do sciagania