Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

skywalkergw

Podłączam się do pytania o napisy do nowego 25 sezonu Survivor.Jakiś dobry człowiek będzie je robił czy trzeba sobie radzić samemu ?

Showmag

Wystarczy zajrzeć na napisy24. Napisy już są. Tyle, że do wersji LMAO, a wyszedł proper od 2HD.

Russel Hantz

Witam,

Mimo, że to mój pierwszy post na tym forum, to myślę, że mogę się do czegoś przydać.
Napisy jakie posiadam to:

Wszystkie napisy polskie do sezonów: 2,4,7,8,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24
Sezon 1: odcinki 1-6 napisy polskie, 7-14 napisy angielskie
Sezon 5: napisy brazylijskie i rumuńskie do wszystkich odcinków
Sezon 9: napisy angielskie do wszystkich odcinków
Sezony 3,6 BRAK napisów

Mogę oczywiści podzielić się posiadanymi napisami, poszukuje również wszelkich napisów, zwłaszcza angielskich (bo wiem ze polskich nie ma) do sezonów 3,5,6.
Zainteresowanych proszę o kontakt :)

marios333

Witam  :devil: Jestem nowy na forum i miło, że są tutaj fani survivor'a  :prosi:
Pytanie na początek posiada ktoś polskie napisy do sezonów 1-10? (na chwilę obecną najbardziej na zależy mi na serii 3).

arturo

Witam. Mam pyanie, czy bedą napisy do 26 sezonu?

mati819

jeżeli ktoś posiada napisy do sezonów 1 2 3 7 proszę o ich udostępnienie

kamel98

Wita kolejny fan Survivor'a od dawna już czytuje to forum, ale dopiero teraz postanowiłem coś napisać. :D
Zaczęły się wakacje, więc mam mnóstwo wolnego czasu i postanowiłem przetłumaczyć sezon 1 odcinki 7-14 :D(napisy do odcinków 1-6 można znaleźć na napisy24.pl)

Jak tylko przetłumaczę jakiś odcinek to Was o tym powiadomię w tym wątku :)
( napisy S01E07 powinny się pojawić najpóźniej wieczorem w poniedziałek)

joker

Uwielbiam tłumaczenia Fei Long. Rozbroił mnie ostatnio teskt w jednym z odcinków survivor 26 (wydaje mi się, że była mowa o Brandonie, ale nie jestem pewny) "on ma nasrane we łbie" - dzięki perełkom jak ta, tłumaczenia są takie swojskie :)

slawek

czy to prawda, że nie będzie tłumaczenia do sezonu 32 ?
Sławek