[USA] The X Factor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 31 Mar 2010, 00:09:26

Showmag

Połas

Póki co, pierwsze odcinki amerykańskiego X-Factora zdecydowanie na minus. Za mało wartościowych i dobrych występów, a dominuje prezentowanie wykonań przygłupów, jak np. tego pana, który oprócz "umiejętności" wokalnych, postanowił zaprezentować także...

Nie jestem też przekonany do Nicole w jury, Cheryl Cole wydawała mi się znacznie lepszym wyborem.

Pudelek

Propaganda sukcesu bardzo ładnie montowana. Te historyjki ludzi pojawiających się na castingach są jak bajki o Kopciuszku.
Nicole jest taka słodka i delikatna, mówi tak by skrzywdzić jak najmniej. Simone też robi wrażenie sympatycznego (żadko jest tak złośliwy jak kiedyś, teraz jest przede wszystkim "bardziej"  profesjonalny). Paula chyba jest najmniej lubianą osobą z jury.
Amerykańskie Talents Show są bardzo popularne w Indiach.

bobaas

Oficjalnie moge oswiadczyc, ze nienawidze Scherzinger jako jurora. Szkoda, ze nie zostala Cheryl bo ona jest totalna porazka. Paula nie lepsza. Mam nadzieje, ze Simon nie pozwoli by pojawiła się ta pierwsza w drugiej edycji. 2 tygodnie pod rzad podjela najdurniesza z decyzji mozliwych a pozniej wielki lament i placz. Jak sie ciesze, ze na nia tak nabuczeli w studio. Ja bym na kolejny odcinek wzial jaja i pomidory. O ile ta decyzje z Drew jakos mozna zrozumiec, niech im bedzie. Ale teraz z Rachel doprowadzenie do deadlocku bylo chamskie i glupie. Skoro nie mogla podjac decyzji to nie musiala wskazywac nikogo.
Abstra**jąc od tych wszelkich decyzji dogrywkowych na dodatek wystepy jej podopiecznych i wybory przez nia reperturaru tez sa slabe. 

Pudelek

To jest efekt tego o czym pisałem w swoim ostatnim poście, w tym temacie:
Cytat: Pudelek w Pt, 04 Lis 2011, 18:24:08
Propaganda sukcesu bardzo ładnie montowana. Te historyjki ludzi pojawiających się na castingach są jak bajki o Kopciuszku. 
Najgorsze, że ludzie w USA bezkrytycznie w to wszystko wierzą!

TVoP

Bardzo ucieszyłam się, gdy tylko rano na wikipedii przeczytałam o jej zwycięstwie, kibicowałam jej od początku programu.
Sądzę, że Simon od początku zdawał sobie sprawę, że to ona może wygrać i jego decyzja w domach jurorskich, jak i małe przekonanie do niej w pierwszych koncertach było posunięciem marketingowym, mającym zadziałać na jej korzyść.
Jestem prawie pewna, że Melanie stanie na podium obok Leony i Alexandry, jako ta, która odniosła największy sukces po formacie "The X Factor".

Showmag

bobaas

No proszę. Już podczas programu pisałem, że Scherzinger powinna wylecieć i wspominałem również, że Abdul od niej nie lepsza. Tą drugą bym jednak jeszcze przeżył, ale płakać nie będę po niej.
Prowadzący to wg mnie najmniejszy problem. Najważniejsze w tego typu programach to dobre jury i miejmy nadzieję, że dołączy ktoś sensowny.
Może znajdą taką Tulise jak w UK ;)