Napisy do Survivor

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Paź 2007, 22:36:06

Phil

Tak, odcinek 11 był odcinkiem podsumowującym.

pkr1

Luna

Hi dziękuję wszystkim tłumaczom survivor za ich pracę.   :yeah:

A może ktoś z was się skusi by potłumaczyć The Amazing Race  :prosi:

mirjanka

Błagam o napisy do Borneo  :prosi:

Survior fan

Chciałem podziękować za napisy do Survivor 13 Wyspy Cooka. Dziękuje :) Wesołych Świąt

Azon

Muszę przyznać, że  napisy do 13. sezon to naprawdę świetny prezent na święta.

Jeśli ktoś jest chętny do uzupełnienia brakujących odcinków to sezony 14. oraz 18. nie mają napisów do odcinków Zjazdu Uczestników (Reunion).

bobaas

Ja mam napisy do Reunion z Tocantins. Musisz poszukac.

mirjanka

Dziękuję bardzo za tłumaczenie 4 odcinka borneo, normalnie oszalalam ze szczescia  :buzz:

Survior fan

Kto tłumaczy Borneo ?

Survior fan

Mam złą wiadomość dla wszystkich oczekujących na napisy do Survivor, rozmawiałem z Fei Long'iem i prosił mnie bym przekazał na forum, że nie będzie mógł tłumaczyć 24 sezonu Survivor z braku wolnego czasu. Jeżeli ktoś byłby chętny podjąć się tego wyzwania lub zna osobę która mogłaby być zainteresowana tłumaczeniem proszę o kontakt.

Swietomir

Dla tych, ktorzy spamuja mi skrzynke pytaniami o sezon 24:
Uprzejmie informuje, ze w nie mam w planach zajmowaniem sie tlumaczeniem najblizszego, ani jakiegokolwiek innego sezonu.
dziekuje i pozdrawiam
Swietomir

Marques

Postanowiłem spróbować swoich sił z Borneo. Postaram się tłumaczyć w miarę systematycznie (ale bez pośpiechu, w miarę moich możliwości czasowych). Właśnie pracuję nad odcinkiem 6.

Survior fan

Jest szansa, że napisy do 24 sezonu Survivor będą powstawać. Jest jeden warunek. Wszystko zależy od tego ile będzie osób oczekujących na napisy.
Wszystkie osoby chcące by powstawały napisy do 24 sezonu proszę o zaznaczenie plusa (+) na stronie https://napisy24.pl/tlumaczenia/ przy Survivor24x01 autor Witcher.
PS. Poniżej zamieszam screen ze strony z wiadomością Witcher'a
https://imageshack.us/f/221/survivoroneworld.jpg/

arturo

I jak będą te napisy?

Survior fan

będą :) na chwilę obecną 40% jest przetłumaczone...