Taniec z Gwiazdami 14

Zaczęty przez Showmag, Pt, 23 Wrz 2011, 18:51:37

Toni

Nie sądzę aby nastąpiły jakieś zmiany w jury czy też zmiana prowadzącej. Według mnie wszystko zostanie
tak jak było w TzG13.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Pudelek

Byłby niezły numer gdyby Skrzynecka wróciła.

Damian

Ja mam nadzieję że Ona wróci. a co do TZG to teraz skończyła się licencja i znowu muszą wykupić.

podmark

Cytat: Damian w Śr, 30 Lis 2011, 19:57:14
teraz skończyła się licencja i znowu muszą wykupić.
Boże, czy naprawdę musicie ślepo wierzyć w brednie pudelka ?! Użyjcie chociaż raz rozumu - od kilku lat na pudelku trąbią, że trzeba wykupować licencję na 3 edycje (co już jest bzdurą), a teraz zaprzeczają sobie samym.
Podkreślam: licencje na kolejne edycje formatów kupowane są tylko na jedną edycję !!!

Toni

Mimo, że oglądalność już nie taka jak w edycjach początkowych lecz dla stacji jeszcze zadowalająca to cieszyłbym się gdyby już nie było kolejnych edycji tylko jakiś inny ciekawy format reality. Chyba, że w 14. edycji byłyby ciekawe gwiazdy lecz dla każdego znaczy to co innego.
Z jury out - Józefowicz oraz Jolanta Fraszyńska mimo sypmatii do niej.

Damian

Trochę się zdziwiłem. Oglądalność była bardzo dobra, ciekawe co się dzieje. Mimo wszystko chętnie zobaczyłbym kolejną edycję, to jedyny program który oglądałem w tvn.

Ediss

I bardzo dobrze. Odkąd nie ma "Tańca..." w weekendowej ramówce TVNu coś się dzieje. Nie widzę sensu realizacji kolejnych edycji, a jak widać pomysły na zagospodarowanie pasma są.

ciriefan

Pewnie nie ma już gwiazd chętnych, więc nie mają kim obsadzić edycji :P

Jeśli mówiąc, że w ramówce TVNu "coś się dzieje" ma się na myśli niedzielnych żałosnych "Surowych Rodziców" i kolejny z wielu serialów, to jednak wolę TzG.

Toni

Chętnych gwiazd owszem brak. Pseudo gwiazdy jeszcze by się znalazły zapewne ale po co zabijać program.

Phil

Tak jak mówił pan Miszczak. Ostateczną decyzję poznamy pod koniec maja. Na razie nie ma co gdybać. Ale wiadomo już, że na jesień 'szykuje się' nowy show z Mają Sablewską.

TVoP

chatiflatt

Głupie gadanie. Nie zabija się kury znoszącej złote jajka. A wy w to wierzycie ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Phil

Miszczak powiedział, że przyszłość show jest niepewna i szukają ewentualnego "zamiennika".