Taniec z Gwiazdami 13

Zaczęty przez Showmag, So, 20 Lis 2010, 01:55:49

Toni

A to niespodzianka. Jestem zaskoczony gdyż byłem przekonany że dociągnie do półfinału. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

ciriefan

Haha no i stał się cud, Szpaczyszko spadło na ostatnie miejsce u widzów i odpadło. Ostatnie 3 odcinki będzie się dało normalnie obejrzeć, a Bill po prostu wymiata! Natasza z odcinka na odcinek udowadnia, jaką jest idiotką, a Bill robi z niej jeszcze większą, gdy ona nie czai jego żartów  Plus jej pytanie: Jesteś Szpak, więc jaki jest twój ulubiony ptak? Haha śmiech na sali. Po tym jej prowadzeniu straciłem do niej jakąkolwiek sympatię, to zwykła idiotka

Toni

Wydaje mi się, że w finale znajdzie się Bill i Kasia.

Damian

Natasza to porażka totalna! Ona ma ich wspierać a cały czas ich pogrąża. Ktoś dostaje mało punktów, to powinna wesprzeć jak Kasia Skrzynecka, a ta wyjeżdża ze słowami: oj jak mało. Ona nie wie co gada. Wczoraj też, miała zapowiedzieć skrót tańców i zaczęła wszystko mieszać, powtarzać się. Wybranie jej na prowadzącą to fatalna decyzja. W następnej edycji powinna wrócić Skrzynecka!

Toni

Myślałem, że powieje świeży wiatr w postaci nowej prowadzącej ale te jej "żarciki", a'la śmieszne teksty bardzo przypominają teksty Kasi Skrzyneckiej a nie po to się zmienia prowadzącą program żeby nowa osoba stanowiła tylko wizualną odmianę i żeby zachowała się identycznie jak poprzedniczka.

Toni

Ostatni odcinek zanotował spadek widzów w porównaniu do poprzedniego o ponad 200 tysięcy.
Obejrzało go 4,026 miliona widzów. Ciekawe jak będzie następnym razem podczas już nieobecności MBTM.

Damian

Do przewidzenia było że nieco spadnie. Był finał MBTM, ale to i tak jest naprawdę świetna oglądalność. Teraz jak nie ma MBTM będzie zapewne jeszcze większa.

Toni

Tym bardziej że nie ma Szpaka to oglądalność może poszybować w górę. :) <śmieje się>
Zawsze można przełączyć kanał a nie żeby całkowicie nie oglądać programu :) ale zapewne brak Tylko muzyki podniesie oglądalność TzG.

Toni

Stawiam na to, że dziś zagrożeni będą: Weronika Marczuk i Kacper Kuszewski i odpadnie Weronika.
(M jak miłość rządzi w TzG). :)

Damian

Z programu dosłownie przed chwilą odpadła Kasia Zielińska!!!  :szok: Nie wierzę! Byłem pewien że wyleci Weronika Marczuk.

ciriefan

Weronika miała najmniej od widzów, ale punkty jury ją uratowały. Ja przyznam, że bardzo się cieszę ze składu final 3. Za Kasią jakoś nigdy wybitnie nie przepadałem. Jako aktorka mnie nie przekonuje zbytnio, z charakteru też jakoś niekoniecznie. Plus jej taniec z tej czwórki mi się najmniej podobał. Weroniki nie lubiłem po tej aferze korupcyjnej i po tym, jak na nią najeżdżały media, ale kto wie, może rzeczywiście jest niewinna. Ostatnio zacząłęm do niej odczuwać większą sympatię. Wiele wskazuje na to, że będzie finał męski i w końcu będzie zwycięzca mężczyzna (ostatnio był to Krzysztof Tyniec w 5 edycji, czyli aż 7 edycji temu!). Pewnie wygra Kacper, śmierć Hanki tylko doda mu głosów, ale ja kibicuję Billowi i Janji :)

Showmag

"Taniec z Gwiazdami 13": Kasia Zielinska i Rafał Maserak wyeliminowani. Ariunbaatar, Kuszewski i Marczuk w półfinale
https://showmag.info/2011/11/13/taniec-z-gwiazdami-13-kasia-zielinska-i-rafal-maserak-wyeliminowani-ariunbaatar-kuszewski-i-marczuk-w-polfinale/

Toni

Oj muszę przyznać, że 13. edycja Tańca z gwiazdami jest bardzo zaskakująca. Szok, że wyleciała Katarzyna Zielińska.
Zaskoczeń za wiele nie może być stąd uważam, że za tydzień poleci Weronika.

chatiflatt

Pewnie dlatego, że Zielinka znajduje się na plakacie filmu "Listy do M." intensywnie promowanego przez wszystkie kanały TVN i przedstawiana w Galach i Vivach jako jedna z głównych postaci, za to w samym filmie pojawia się sumarycznie przez jakieś 5 minut i wypowiada nie więcej niż 5 zdań. Widzowie jak widać nie są idiotami :ubaw:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston