Tylko Muzyka 2

Zaczęty przez joker, So, 07 Maj 2011, 16:56:14

Toni

2. edycja "Must be the music" przegrywa z Tańcem z gwiazdami lecz stacja notuje lepsze wyniki oglądalności niż emitowany o tej porze rok temu serial telewizyjny ("Ludzie Chudego" 2,3 miliona widzów).
Średnia oglądalność czterech odcinków we wrześniu wyniosła 3,420 miliona widzów.
Program przegrywa tylko z TzG.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Sobotni odcinek MTBM obejrzało 3,3 miliona widzów. Od pierwszego odcinka program utrzymuje się na ustabilizowanym poziomie.

Showmag

Showmag

Toni

Kolejny stabilny odcinek (wzrost o 100 tysięcy w porównaniu do przedostatniego) jeśli chodzi o ilość widzów -
3,42 miliona.

Showmag

chatiflatt

Czy ten pajacowaty Blady Kris też jest w finale?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

ciriefan

Niestety tak. Moja dwójka faworytów w tym odcinku zajęła 3 i 4 miejsce, a on był na 2 i wszedł do finału :/ Mam tylko nadzieję, że Dominika Barabas dostanie dziką kartę, bo w finale najbardziej brakuje jej.

Toni

Wczorajszy finał 2. edycji MBTM obejrzało 3,6 miliona widzów (podczas Wydarzeń w Polsacie podano,
że prawie 3,7 miliona). Cała edycja to średnio 3,3 miliona widzów. Tylko muzyka przegrała z Tańcem z gwiazdami.

ciriefan

W końcu nadrobiłem ten sezon na ipli. Bardzo dobry program, uważam, że najlepszy program typu talent show w Polsce. Głównym powodem tego jest jury, chyba najlepsze jury w polskiej telewizji. Poziom tej edycji był bardzo duży i fajnie, że powstanie trzecia. Co do finału, brakowało mi w nim Dominiki Barabas z zespołem, powinna być zamiast którejś ze śpiewających dziewczynek. Zwycięzca moim zdaniem kompletnie nietrafiony, byłem zaskoczony werdyktem. 2 i 3 miejsce też mi się nie podobali. Jak dla mnie w finale 3 miejsce Ragafaya, 2 miejsce Kamień Kamień Kamień i 1 miejsce Mish Mash, niestety stało się inaczej ;)