Tylko Muzyka 2

Zaczęty przez joker, So, 07 Maj 2011, 16:56:14

Toni

Zawsze miałem i mieć będę szacunek dla Pani Zapendowskiej. Zawsze mówi prawdę jak to wygląda w świecie polskich artystów. Wypowiada się w sposób kulturalny nikogo nie obrażając.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Pudelek

Kulturalna? Ja odnoszę przeciwne wrażenie. Zawsze się promowała tak jak Wowjewódzki (i prawie wszyscy ludzie z jury w talent shows), dokopując uczestnikom. Najbardziej wysforowała się tyrając Herbuś w JOś

Toni

Moim zdaniem do Wojewódzkiego jej bardzo daleko lecz to tylko moje zdanie.
Jeżeli ktoś nie ma głosu po prostu o tym mówi. Jak oni śpiewają można potraktować inaczej niż właściwy talent show.

Pudelek

Jak najbardziej należy mówić ale we właściwy sposób bez złośliwości mających na celu jedynie autopromocję.

Toni

Fajny, bardzo zróżnicowany odcinek. Największym zaskoczeniem chyba był Pan Roman, jednak nabardziej podobała mi się Natalia oraz Ula.

Toni

Drugi odcinek 2. edycji programu "Must be the music. Tylko muzyka" zgromadził prawie 3,2 miliona widzów.
Znalazł się na siódmym miejscu jeśli chodzi o dwadzieścia najchętniej oglądanych podczas weekendu.
Odcinek pierwszy cieszył się większym zainteresowaniem.
W grupie wiekowej 16-49 lat MBTM był najchętniej oglądanym programem minionego weekendu tak jak i zresztą poprzedniego.

Showmag

Toni

Biorąc pod uwagę konkurencję TzG, Tylko muzyka radzi sobie bardzo dobrze.
3. odcinek obejrzało prawie 3,3 miliona widzów.

Toni

Kora w tej edycji bywa bardziej arogancka i nie specjalnie dość często zadowolona. :) Bez zmian natomiast wygląda jak dla mnie zjawiskowo, mimo że jest zrobiona. :)

Showmag

"The Voice" kontra "Mam Talent! 4", "Tylko Muzyka 2" kontra "Taniec z Gwiazdami 13": który program ogląda najwięcej widzów?
https://showmag.info/2011/09/20/the-voice-kontra-mam-talent-4-tylko-muzyka-2-kontra-taniec-z-gwiazdami-13-ktory-program-oglada-najwiecej-widzow/